Windows 8.1 disponibil de astăzi, gratuit pentru utilizatorii Windows 8

1.223 ori
<b>Windows 8.1 disponibil de astăzi, gratuit pentru utilizatorii Windows 8</b>Windows 8.1 e prima actualizarea majoră a lui Windows 8 și îl așteptam să sosească pe terminalele compatibile astăzi. întrebarea e dacă acesta va fi un update veritabil de OS sau doar un banal Service Pack. &nbsp; Dacă rulați deja Windows 8,...

Windows 8.1 e prima actualizarea majoră a lui Windows 8 și îl așteptam să sosească pe terminalele compatibile astăzi. întrebarea e dacă acesta va fi un update veritabil de OS sau doar un banal Service Pack.

Dacă rulați deja Windows 8, trebuie doar să așteptați actualizarea care va fi disponibilă gratuit via Windows Update. Cei care nu au Windows 8 instalat pot fie să îl cumpere, fie să precomande Windows 8.1 și să îl primească pe 18 octombrie. evoMAG.ro oferă Windows 8.1 la prețul de 473 lei, de exemplu.

Windows 8.1 disponibil de astăzi, gratuit pentru utilizatorii Windows 8

Printre schimbările pe care le aduce Windows 8.1 se număra posibilitatea de a accesa camera rapid din ecranul de logare în OS. O altă modificare este posibilitatea de a redimensiona și organiza tile-urile. Microsoft a inclus și mai multe opțiuni de personalizare pentru ecranul Start, inclusiv noi fundaluri.

Probabil cea mai importantă modificare este revenirea butonului Start în partea stângă jos a ecranului, dar de această dată butonul nu activează un meniu, ci doar duce utilizatorul în ecranul Start. Puteți alege acum să bootati direct în mod desktop și să treceți de ecranul Start. Skype va sosi preinstalat pe Windows 8.1, iar Microsoft a inclus la pachet și o aplicație de gătit Bing și versiuni upgradate ale aplicațiilor Cameră, Photos, Fresh Paint și altele.

Voi ați instalat Windows 8.1?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×