Xiaomi lansează o nouă variantă de culoare pentru telefoanele Redmi Note 7 și Redmi Note 7 Pro; Se numește "Water Moon"

656 ori
<b>Xiaomi lansează o nouă variantă de culoare pentru telefoanele Redmi Note 7 și Redmi Note 7 Pro; Se numește "Water Moon"</b>După variante roșii de Galaxy S10 și versiuni cu super-eroi pentru telefoane precum Realme X sau pentru Redmi K20 Pro, iată că astăzi și modelele Redmi Note 7 și Note 7 Pro primesc haine noi. O variantă de culoare proaspătă

După variante roșii de Galaxy S10 și versiuni cu super-eroi pentru telefoane precum Realme X sau pentru Redmi K20 Pro, iată că astăzi și modelele Redmi Note 7 și Note 7 Pro primesc haine noi. O variantă de culoare proaspătă intitulată "Mirror Flower Water Moon" este de astăzi disponibilă în China pentru aceste două smartphone-uri și avem de-a face cu o nuanță de argintiu în gradient. 

Xiaomi Redmi Note 7

Culoarea dă un feeling de "rece" la prima vedere și poate fi asociată gheții dacă vreți. Aflăm că această nuanță este disponibilă doar pe variante cu 6 GB RAM + 64 GB stocare a lui Redmi Note 7, prețul practicat în China fiind de doar 180 euro. Printre dotările sale mai avem un ecran FHD+ de 6.3 inch, CPU Snapdragon 660, cameră duală în spate și o baterie generoasă de 4000 mAh.

Pe de altă parte, varianta Redmi Note 7 Pro vine cu procesor Snapdragon 675, ecran FHD+ de 6.3 inch și aceeași baterie de 4000 mAh ce se poate încărca rapid la 18W. Modelul pe argintiu se vinde în acest moment pentru suma de 205 euro, culoare valabilă doar pentru varianta cu 6 GB RAM + 128 GB stocare. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×