Xiaomi Mi Pad 4, cea mai nouă tabletă a companiei chineze se află în lucru; este confirmată de către CEO-ul Lei Jun

1.091 ori
<b>Xiaomi Mi Pad 4, cea mai nouă tabletă a companiei chineze se află în lucru; este confirmată de către CEO-ul Lei Jun</b>Deși piața tabletelor este într-un declin continuu, firme precum Xiaomi continuă să dezvolte asemenea dispozitive. Chiar azi vine confirmarea din partea CEO-ul Lei Jun cu privire la pregătirea unui succesor pentru tableta Mi Pad 3 care sosea

Se pare că ne pregătim de o nouă tableta interesantă, modelul Xiaomi Mi Pad 4 fiind confirmat de către CEO-ul Lei Jun. Acesta a postat pe Weibo că se lucrează la succesorul lui Mi Pad 3, exact după ce Mi Pad 3 începuse să dispară din stocuri la mai toţi retailerii din China.

Xiaomi Mi pad 4

Nu avem detalii despre următoarea generaţie de Mi Pad, în afara faptului că ar putea fi un model 2 în 1. Personal, mă aştept ca Xiaomi să treacă la o diagonală mai mare decât cea de 7.9 inch a predecesorilor, eventual oferind un rival pentru iPad Pro. Vă reamintesc că Xiaomi Mi Pad 3 este una dintre cele mai accesibile tablete premium, cu un ecran ce oferă o rezoluţie de 2048 x 1536 pixeli, un procesor hexa core MediaTek tactat la 2.1 GHz şi 4 GB RAM.

Avem şi 64 GB stocare la bord, o cameră de 13 MP în spate, cu deschidere F/2.2 şi o cameră frontală de 5 MP. Mai primim şi port USB Type-C, şi o baterie de 6600 mAh. În general tabletele Xiaomi au fost accesibile, gravitând pe la 400 sau chiar 300 de euro. Dacă noul model chiar este un 2 în 1, care poate deveni şi laptop preţul ar putea creşte puţin totuşi.

Mă aştept la un debut în 2018.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×