Xiaomi Mi Mix 2 este acum oficial; sosește cu procesor Snapdragon 835, display de 6 inch și 8 GB RAM

4.151 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 2 este acum oficial; sosește cu procesor Snapdragon 835, display de 6 inch și 8 GB RAM</b>Începem săptămâna în forță odată cu lansarea lui Xiaomi Mi Mix 2, un nou terminal cu display 18:9 ce reprezintă o actualizare a primei generații care debuta comercial în urmă cu un an. Noul telefon este acum mai compact, asta datorită reducerii

Această săptămână debutează prin lansarea lui Xiaomi Mi Mix 2, terminal ce vine cu display 18:9 și cu dotări din zona de flagship veritabil. Este bineînțeles un succesor pentru varianta prezentată anul trecut și poate cel mai important aspect este acela al reducerii diagonalei ce scade de la 6.44 inch pe Mi Mix la 6 inch pe modelul actualizat. Se remarcă și alte modificări despre care aflați mai multe în continuare.

Design

Xiaomi Mi Mix 2

În primul rând trebuie știut faptul că Xiaomi Mi Mix 2 vine în două variante diferite, cea standard cu ramă metalică și spate din aluminiu și cea Special Edition care aduce o carcasă realizată în întregime din ceramică și inserții din aur de 18K. Așa cum precizam mai sus, telefonul devine mai compact grație ecranului mai mic față de cel adus pe prima generație și referitor la design nu se schimbă foarte mult atunci când privim produsul din spate.

Xiaomi Mi Mix 2

Noutatea principală este panoul frontal cu muchii extrem de înguste în jurul display-ului, producătorul asiatic susținând că mărimea bărbiei de jos a fost redusă cu 12% în raport cu cea de pe Mi Mix. De asemenea, acum sticla aplicată pe panoul frontal este curbată în toate laturile sale. Ca dimensiuni, telefonul măsoară 151.8 x 75.5 x 7.7 mm și cântărește 185 grame. 

Hardware

Xiaomi Mi Mix 2

Ei bine primim aici un display de 5.99 inch cu rezoluție Full HD+ (2160 x 1080 pixeli) și raport 18:9, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și variante cu 6 GB și 8 GB de RAM. Cei care vor alege modelul cu 6 GB de RAM pot primi 64, 128 sau 256 GB de stocare flash, în vreme ce varianta cu 8 GB RAM este disponibilă doar alături de 128 GB memorie internă. Avem și o baterie de 3400 mAh la interior, unitate cu 1000 mAh mai mică decât cea găsită pe Mi Mix și care oferă suport pentru Quick Charge 3.0. 

Cameră foto

Xiaomi Mi Mix 2

În zona de fotografiere primim o cameră foto principală de 12 megapixeli cu senzor Sony IMX386 ce oferă bliț LED alături și un sistem de stabilizare optică a imaginii pe 4 axe. Diafragma este f/2.0 și se oferă suport pentru filmare 4K Ultra HD la 30 cadre pe secundă și HD la 120 fps. Pentru selfie-uri se oferă în cazul de față un senzor de numai 5 megapixeli ce poate părea cam puțin pentru pasionații de asemenea capturi. 

Altele

Mi Mix2

Printre alte lucruri ce merită a fi menționate despre Xiaomi Mi Mix 2 se numără și faptul că de această dată primim un earpiece în toată regula și nu acel sistem piezoelectric ce transmitea sunetul direct prin ecran folosindu-se de vibrații. De asemenea, aflați că telefonul nu aduce jack audio și că se oferă suport pentru LTE Global. 

Preț și disponibilitate

Aflați că Xiaomi Mi Mix 2 va fi disponibil în 4 variante diferite în funcție de spațiul de stocare și capacitatea de RAM oferită la bord, după cum urmează:

  • 6 GB RAM + 64 GB stocare - 420 euro
  • 6 GB RAM + 128 GB stocare - 460 euro
  • 6 GB RAM + 256 GB stocare - 510 euro
  • 8 GB RAM + 128 GB stocare - 700 euro (Special Edition)
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×