Allview lansează tableta TX1 Quasar, dotată cu modem 3G integrat și funcție de telefon

1.517 ori
<b>Allview lansează tableta TX1 Quasar, dotată cu modem 3G integrat și funcție de telefon</b>Allview a anunțat astăzi lansarea tabletei TX1 Quasar, un terminal care integrează și GPS și modem 3G și are și funcție de telefon. Acest device ne va sosi în teste în următoarele ore și vom realiza un unboxing pentru voi. Noul model...

Allview a anunțat astăzi lansarea tabletei TX1 Quasar, un terminal care integrează și GPS și modem 3G și are și funcție de telefon. Acest device ne va sosi în teste în următoarele ore și vom realiza un unboxing pentru voi. Noul model folosește un ecran de 8 inch și restul dotărilor îl aflați mai jos.

Tableta se bazează pe un procesor dual core Cortex A9 de 1 GHz și rulează Android 4.0.4 ICS, iar ecranul său este un IPS LCD. TX1 Quasar cântărește doar 435.7 grame și are o grosime de 9.9 mm, fiind un device destul de compact astfel. Capacul din spate are o textură plăcută la atingere, iar tableta vine și cu WiFi, GPS, Bluetooth, mini USB, jack audio și 2 camere. Memoria internă a nou venitului este de 4 GB, dar suporta și carduri de memorie până la 32 GB (microSD).

Aplicații preinstalate sunt Office Suite Viewer, ES File Explorer și Bitdefender. Tableta oferă o autonomie de 5.5 ore cu o utilizare constantă, iar în ce privește prețul, acest produs costă 999 lei. Terminalul oferă și 1 GB RAM, iar ecranul său de 8 inch suporta o rezoluție de 1024 x 768 pixeli. Camera principală din spate are rezoluție de 3.2 megapixeli, iar cea din față de 0.3 megapixeli. încă o dată trebuie menționat că acest device e capabil să realizeze apeluri telefonice.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×