Allview Viva H7S Unboxing + Concurs: tabletă cu design slim de telefon, apelare telefonică, 3G și GPS (Video)

2.758 ori
<b>Allview Viva H7S Unboxing + Concurs: tabletă cu design slim de telefon, apelare telefonică, 3G și GPS (Video)</b>Iată încă un model Allview de 7 inch primit în teste, de această dată Allview Viva H7S și acest terminal e gata-gata să ajungă la voi prin intermediul unui concurs. Avem de-a face cu un device lansat în iunie, cu preț de 699 lei și cu un...

Iată încă un model Allview de 7 inch primit în teste, de această dată Allview Viva H7S și acest terminal e gata-gata să ajungă la voi prin intermediul unui concurs. Avem de-a face cu un device lansat în iunie, cu preț de 699 lei și cu un design slim al carcasei.

Primim la pachet cu terminalul un încărcător, cablu USB, o pereche de căști care nu arată rău și codul Bitdefender Mobile Security. Tableta adopta un format nou de design, unul îngust și subțire, care aduce mai degrabă cu cel al unui telefon mai mare decât cu o tabletă tipică. Acest model măsoară 8.75 mm în grosime, adopta acea interfață nouă pe care o lăudam la una dintre ultimele tablete Allview testate și cântărește 277.6 grame.

Allview Viva H7S Unboxing​

Gadgetul folosește un display IPS LCD de 7 inch, un OGS cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli și aspect 16:10. Tableta rulează Android 4.2.2 folosindu-se de un procesor quad core Cortex A7 de 1.3 GHz și mai vine cu GPU Mali 400 MP, 8 GB stocare, GPS, 1 GB RAM DDR3 și slot microSD. Avem la dispoziție și radio FM cu RDS, apelare telefonică și apelare video 3G. în spate se află o cameră de 5 MP cu blitz LED, iar în față o cameră de 0.3 MP.

Terminalul suportă conectivitate HSDPA cu viteza de download de 21 Mbps, Bluetooth 4.0, WiFi, microUSB 2.0 și are o baterie de 3000 mAh și 3.7 V, care pe hârtie asigura 5 ore de utilizare. Iată cum arată regulile care vă permit să câștigați acest produs Allview:

  1. Faceți dovada că ați vizitat pagina acestui produs pe Allview.ro
  2. Like la pagina de Facebook Allview.
  3. Postați un comentariu la review sau unboxing cu răspuns la întrebarea "Ce apreciați la o tabletă în general și ați dori de la viitoarele modele Allview?"
  4. Share pe Facebook la unboxing/review al tabletei de pe contul personal

Cele 4 capturi vor fi trimise la concurs(a)mobilissimo.ro cu subiect "Allview Viva H7S Concurs", plus nume real, adresa și număr de telefon. Extragerea are loc după postarea recenziei text, prin Random.org. Succes! [FORUM]

Allview Viva H7S prețuri actualizate:

Allview Viva H7S Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×