Amazon se pregătește de lansarea tabletei sale În a doua parte a lui 2011

Autor:  | Publicat în:  Amazon 1.123 ori
<b>Amazon se pregătește de lansarea tabletei sale În a doua parte a lui 2011</b>Cel puțin acestea sunt zvonurile. Amazon a dat lovitura prin Kindle și o statistică recentă evidenția faptul că pe o piață matură precum SUA încă e-readerele se vând mai bine decât tabletele. Celebrul magazin online se pregătește să...

Cel puțin acestea sunt zvonurile. Amazon a dat lovitura prin Kindle și o statistică recentă evidenția faptul că pe o piață matură precum SUA încă e-readerele se vând mai bine decât tabletele. Celebrul magazin online se pregătește să prezinte două tablete. Numele sub care sunt dezvoltate:

Coyote - o tabletă dual-core;
Hollywood - o tabletă quad-core Kal-El.

Vă dați seama că ambele procesoare vin de la Nvidia și sistemul de operare ales a fost Android. Tableta quad-core bănuiesc că va sosi în 2012 și va rula Ice Cream Sandwich sau Android 4.0.
Tableta cu Tegra 2 va începe a fi livrată din septembrie 2011 și comenzile Amazon au fost inițial de 2 milioane unități, iar ulterior s-au limitat la 1.5 milioane. Motivul pare a fi dat de succesul iPad 2 care generează presiuni mari asupra producătorilor de componente din Asia.

O să fie interesant și mai ales că a doua parte a anului se anunță aglomerată în lansarea de noi tablete - cel puțin 10 modele stau la rând în a fi prezentate publicului larg și a intra în magazine. Prețurile ar trebui să coboare accelerat în jos.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×