Amazon se pregătește de lansarea tabletei sale În a doua parte a lui 2011

1.159 ori
<b>Amazon se pregătește de lansarea tabletei sale În a doua parte a lui 2011</b>Cel puțin acestea sunt zvonurile. Amazon a dat lovitura prin Kindle și o statistică recentă evidenția faptul că pe o piață matură precum SUA încă e-readerele se vând mai bine decât tabletele. Celebrul magazin online se pregătește să...

Cel puțin acestea sunt zvonurile. Amazon a dat lovitura prin Kindle și o statistică recentă evidenția faptul că pe o piață matură precum SUA încă e-readerele se vând mai bine decât tabletele. Celebrul magazin online se pregătește să prezinte două tablete. Numele sub care sunt dezvoltate:

Coyote - o tabletă dual-core;
Hollywood - o tabletă quad-core Kal-El.

Vă dați seama că ambele procesoare vin de la Nvidia și sistemul de operare ales a fost Android. Tableta quad-core bănuiesc că va sosi în 2012 și va rula Ice Cream Sandwich sau Android 4.0.
Tableta cu Tegra 2 va începe a fi livrată din septembrie 2011 și comenzile Amazon au fost inițial de 2 milioane unități, iar ulterior s-au limitat la 1.5 milioane. Motivul pare a fi dat de succesul iPad 2 care generează presiuni mari asupra producătorilor de componente din Asia.

O să fie interesant și mai ales că a doua parte a anului se anunță aglomerată în lansarea de noi tablete - cel puțin 10 modele stau la rând în a fi prezentate publicului larg și a intra în magazine. Prețurile ar trebui să coboare accelerat în jos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×