Vernee pregătește cel de-al doilea update OTA pentru smartphone-ul Apollo Lite

928 ori
<b>Vernee pregătește cel de-al doilea update OTA pentru smartphone-ul Apollo Lite</b>Compania chineză Vernee a ajuns foarte populară în rândul consumatorilor din întreaga lume nu doar pentru produsele calitative și foarte accesibile, ci și pentru suportul software oferit. Printre modelele aflate la vânzare în acest moment avem și modelul

Cu toate că este o companie nouă pe piață, Vernee a reușit ca în ultimele luni să beneficieze de un feedback foarte bun din partea utilizatorilor și asta pentru că firma oferă și suport post-vânzare. Ne referim desigur la faptul că Vernee aduce update-uri software over-the-air pentru smartphone-urile comercializate precum este cazul modelelor Thor și Apollo Lite ce s-au bucurat de acualizări constate imediat de după debut.

Astăzi aflăm că modelul Apollo Lite se pregătește pentru primirea update-ului cu numărul 2, pachet software ce va fi distribuit începând de săptămâna viitoare. Printre noutățile aduse aici avem în primul rând îmbunătățirea conexiunii la internet 3G/4G și a semnalului GSM, dar și îmbunătățirea calității apelurilor. Totodată, se va remarca optimizarea adusă pentru compatibilitatea cu operatorii locali.

Despre smartphone știți deja faptul că ne oferă un display Full HD de 5.5 inch, un procesor deca-core MediaTek Helio X20, dar și 4 GB memorie RAM. Lista sa de dotări hardware mai include o cameră foto principală de 16 megapixeli cu senzor Samsung S5K3P3, o cameră selfie de 5 megapixeli și o baterie de 3180 mAh. Primim și un scanner de amprente, respectiv un port USB Type-C reversibil pentru încărcare și sincronizare date.

Prețul acestui produs este de 200 dolari, și detalii despre cum puteți plasa o comandă, găsiți pe site-ul vernee.cc.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×