Amazon lansează o nouă tabletă Fire HD ce vine cu asistentul virtual Alexa; costă doar 90 dolari

778 ori
<b>Amazon lansează o nouă tabletă Fire HD ce vine cu asistentul virtual Alexa; costă doar 90 dolari</b>Amazon anunță astăzi lansarea unei noi tablete Fire HD 8, fiind vorba despre o ediție actualizată pentru anul 2016. Interesant la acest dispozitiv este faptul că primim asistentul vocal Alexa la pachet, dar și dotări destul de interesnate pentru suma pe

În timp ce majoritatea producătorilor tech de pe piață lansează în mare parte doar smartphone-uri, iată că cei de la Amazon decid ca astăzi să dezvăluie o nouă tabletă. Este vorba despre Amazon Fire HD 8 (2016), tabletă de buget care aduce dotări destul de interesante la pachet pentru prețul cerut, dar și asistentul virtual Alexa căruia îi vom putea adresa întrebări, comenzi, dar și alte acțiuni prin control vocal.

Amazon Fire HD 8 2016

Printre specificațiile acestui model avem un display IPS de 8 inch cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, 1.5 GB memorie RAM, un procesor quad-core și un slot microSD. Bateria ar oferi o autonomie de până la 12 ore de playback video, browsing web și redare audio, iar ca variante de stocare avem un model de 16 GB ce costă doar 90 dolari, și un altul de 32 GB ce va costa 120 dolari în schimb. 

Amazon Fire HD 8 2016

De asemenea, tableta ne mai aduce difuzoare stereo la pachet, conectivitate Bluetooth, Wi-Fi, o cameră foto principală de 2 megapixeli și un senzor selfie de 0.3 megapixeli. Amazon Fire HD 8 (2016) adoptă un port microUSB v2.0, și este disponibilă pe albastru, negru, mov și portocaliu. 

Amazon Fire HD 8 2016

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×