Asus lansează în România noile tablete hibrid Transformer Book T90 Chi, T100 și T300 Chi (Video)

1.229 ori
<b>Asus lansează în România noile tablete hibrid Transformer Book T90 Chi, T100 și T300 Chi (Video)</b>Astăzi, 26 martie, la restaurantul Alt Shift din București, Asus Rom&acirc;nia a prezentat oficial noua gamă de tablete Transformer Book Chi, gamă din care fac parte 3 modele, și anume T90 Chi, T100, și T300 Chi. La acest eveniment au luat parte...

Astăzi, 26 martie, la restaurantul Alt Shift din București, Asus România a prezentat oficial noua gamă de tablete Transformer Book Chi, gamă din care fac parte 3 modele, și anume T90 Chi, T100, respectiv T300 Chi. La acest eveniment au luat parte câteva zeci de persoane din media și partneri ai companiei. Într-un mod inedit, locația aleasă pentru acest eveniment a avut și nume tehnologizat.

După un mic discurs din partea lui Ciprian Donciu (director vânzări Asus), ce ne-a dezvăluit specificațiile noilor tablete din gama Transformer Book, am pășit spre zona de familiarizare cu device-urile proaspăt poposite la noi în țară. Fiind produse de tip hibrid, aceste modele pot îndeplini cu ușurință atât funcția de notebook prin intermediul unei tastaturi dock, cât și funcția de tabletă.

Cele 3 tablete prezentate se diferențiază prin diagonala ecranului și desigur specificațiile tehnice aduse la pachet. Cel mai accesibil model este T90 Chi, tabletă cu display HD de 8.9 inch, procesor Intel Bay-Trail quad-core de 1.4 GHz, 2 GB memorie RAM și 32 sau 64 GB spațiu de stocare.

Următorul model, și anume Asus Transformer Book T100 Chi este o tabletă ceva mai bine dotată, aceasta sosind cu display Full HD LED de 10.1 inch, procesor Intel Bay Trail-T quad-core de 1.46 GHz, 2 GB memorie RAM, 32/64/128 GB spațiu de stocare și o cameră frontală de 2 megapixeli. Aflați că T100 Chi este cea mai subțire tabletă cu Windows 8.1 de pe piață (7.2 mm).

Nu în ultimul rând am făcut cunoștiință și cu tableta flagship numită Transformer Book T300 Chi, aceasta având parte de un procesor Intel Core M 5Y10/5Y71, 4 sau 8 GB memorie RAM, un SSD de 64 sau 128 GB, și de un display Quad HD de 12.5 inch (2560 x 1440 pixeli). Acest model măsoară doar 7.6 mm în grosime.

De asemenea, există capitole la care toate aceste tablete-hibrid se aseamănă, mai precis faptul că avem parte de difuzoare stereo cu tehnologie SonicMaster, camere foto de 5 megapixeli pe spate, carcase din aluminiu și o serie amplă de porturi: 3.5 mm, microUSB v2.0, microUSB v3.0, un port microSD, și un cititor de carduri SD.

La pachet cu aceste tablete vom primi și tastaturi Bluetooth cu baterie proprie ce se vor conecta prin intermediul unor clip-uri foarte rezistente. Noua gamă de dispozitive Transformer Book Chi rulează sistemul de operare Windows 8.1, iar în cazul modelelor de 8.9 și 10 inch vom primi 1 an gratuit de Office 365.

Cât despre prețuri, aflați că acestea vor începe de la 2.500 lei pentru versiunea de 8.9 inch (Transformer Book Chi T90), și vor urca până la 3.749 lei în cazul modelului T300 ce este disponibil în aceste momente pe eMAG.ro. După cum și oficialii Asus au declarat, aceste modele sunt prezente în categoria de device-uri premium, lucru demonstrat de către materialele utilizate în fabricarea lor.

Pot spune că noile tablete hibrid din gama Transformer Book Chi impresionează prin faptul că avem 2 device-uri într-unul singur, focusul fiind pus pe acele persoane care vor un singur produs pentru task-uri multiple. Astfel, ne putem bucura de o tabletă de sine stătătoare, dar și de un notebook ușor de purtat în geantă la nevoie. Voi ce părere aveți despre aceste dispozitive?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×