ASUS anunţă noi căşti ZenEar pentru ZenFone 2, dar şi alte accesorii din seria Zen

1.286 ori
<b>ASUS anunţă noi căşti ZenEar pentru ZenFone 2, dar şi alte accesorii din seria Zen</b>ASUS a anunţat astăzi o nouă serie de accesorii pentru telefonul ZenFone 2, primul model mainstream de smartphone cu 4 GB RAM de pe piaţă. Se remarcă aici căştile ASUS ZenEar şi ZenEar S, pe care le detaliem mai jos. &nbsp; &nbsp; ASUS ZenEar...

ASUS a anunţat astăzi o nouă serie de accesorii pentru telefonul ZenFone 2, primul model mainstream de smartphone cu 4 GB RAM de pe piaţă. Se remarcă aici căştile ASUS ZenEar şi ZenEar S, pe care le detaliem mai jos.

ASUS ZenEar este un produs entry level şi va costa în jur de 11 dolari, iar ZenEar S aduce puţină eleganta şi sofisticare, la preţul de 48 de dolari. ASUS a colaborat cu firma 1More pentru a dezvolta aceste produse şi parteneriatul va continua şi pe viitor, se pare. 1More a mai colaborat şi cu Xiaomi, lansând căşti speciale pentru telefoanele firmei chineze şi vânzând 10 milioane de unităţi în 2014.

ASUS anunţă noi căşti ZenEar pentru ZenFone 2, dar şi alte accesorii din seria Zen

A debutat cu această ocazie şi ZenPower, o baterie externă ASUS care vine cu o carcasă din aluminiu cu textură plăcută la atingere şi capacitate de 9600 mAh. Produsul are două porturi USB, LED pentru notificări şi costă 25 de dolari. În cele din urm au fost prezentate şi ZenFlash şi LolliFlash, primul un bliţ puternic Xenon care se conectează via USB OTG şi e de 400 de ori mai puternic ca un bliţ normal, iar al doilea un accesoriu mai simplu şi colorat pentru publicul tânăr.

Acesta e un simplu bliţ dual LED şi colorat, care va costă doar 8 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×