CHUWI vine pe piață cu o nouă tabletă hibrid; se numește HiBook 2 in 1 și ne aduce 4 GB memorie RAM

970 ori
<b>CHUWI vine pe piață cu o nouă tabletă hibrid; se numește HiBook 2 in 1 și ne aduce 4 GB memorie RAM</b>Producătorul chinez Chuwi vine pe piață cu o nouă tabletă hibrid ce poate funcționa de minune atât ca notebook, cât și în modul tabletă de minune. Produsul de față costă în acest moment aproximativ 800 lei și ne aduce 4 GB memorie RAM, un procesor Intel

Dispozitivele de tip 2 în 1 sunt la mare căutare în acest moment, terminale ce pot îndeplini cu ușurință atât rolul de notebook, cât și pe cel de tabletă. În gama producătorului chinez Chuwi regăsim acum și modelul HiBook 2 in 1, un terminal hibrid ce beneficiază de un preț special prin intermediul GearBest.com.

Ca specificații întâlnim aici un display IPS de 10.1 inch ce ne oferă o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli, un procesor quad-core Intel Atom Cherry Trail Z8300 de 1.44 GHz, 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins ulterior folosind un card microSD de până la 64 GB.

Primim o cameră foto principală de 5 megapixeli, un senzor frontal de 2 megapixeli, și numeroase elemente de conectivitate, după cum urmează: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, microHDMI, port audio 3.5 mm, un port microUSB v2.0, dar și unul USB Type-C. Tableta oferă totodată și difuzoare stereo la pachet.

De menționat și faptul că acest terminal dispune de un port special prin care se poate atașa un dock tastatură, și astfel transforma într-un adevărat notebook. Chuwi HiBook 2 in 1 vine cu un setup dual-boot format din Windows 10 și Android 5.1 Lollipop, sisteme de operare între care se face trecerea prin simpla apăsare a unui buton.

Din punct de vedere al design-ului, întâlnim aici o tabletă unibody realizată din metal - carcasa sa având o greutate de 550 grame și o grosime de 8.5 mm. Pe lângă pachetul hardware, mai există și un alt factor la fel de interesant, acela fiind prețul. Chuwi HiBook 2 in 1 costă acum doar 199 dolari ~ 784 lei, o sumă ce ne aduce iată o tabletă dual-boot cu 4 GB RAM, procesor Intel și un display FHD de 10.1 inch.

În cazul în care design-ul și specificațiile v-au convis, aflați că această tabletă este disponibilă în acest moment pe site-ul gearbest.com, platformă ce poate fi accesată de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×