Bătălia dintre iPad și tabletele Android, mai aprigă decât oricând: iată câteva statistici interesante

Autor:  | Publicat în:  Statistici Tablete 874 ori
<b>Bătălia dintre iPad și tabletele Android, mai aprigă decât oricând: iată câteva statistici interesante</b>știați că vânzările de tablete și cele ale lui iPad au ceva în comun? E vorba aici despre creștere, una într-un ritm accelerat, cu 250% față de anul precedent se pare. în ciuda acestei creșteri, tabletele Android câștiga prin număr și au...

știați că vânzările de tablete și cele ale lui iPad au ceva în comun? E vorba aici despre creștere, una într-un ritm accelerat, cu 250% față de anul precedent se pare. în ciuda acestei creșteri, tabletele Android câștiga prin număr și au reușit să ajungă la o cotă de piață de 45%, în vreme ce iPad-ul a scăzut la 54%.

Sunt sigur că americanii își vor reveni și asta datorită vânzărilor impresionante de tablete iPad 3. Dacă în primul weekend s-a ajuns la 3 milioane de unități vândute, de ce nu ar fi deja 10 sau 15 milioane de unități ajunse la public? între timp diversificarea pieței continuă și la prima vedere avem tablete media și tablete hibrid, dar aici aș crea o a treia categorie: tablete low end, cu preț accesibil. în segmentul tablete media îl găsim pe Sony Tablet S, dar și pe Apple iPad, Motorola Xoom 2 și alte câteva modele. Tabletele hibrid au început să aibă tot mai multă popularitate și am fost surprins să aflu că reprezintă 10-15% din întregul segment de tablete Android.

Bătălia dintre iPad și tabletele Android, mai aprigă decât oricând: iată câteva statistici interesante

Forța din spatele acestei idei de hibrid este ASUS, cu modele ca primul Transformer sau Transformer Prime. Nu putem uita și de tabletele/laptopuri convertibile de la Lenovo și Toshiba și se pare că exemplul celor de la ASUS va fi urmat și de alte companii, deoarece se pregătesc și alte terminale cu design similar cu Prime. în plus, e așteptat în magazine și ASUS PadFone, ultra hibridul dacă vreți, care include un telefon, o tabletă, un dock cu tastatura și un headset Bluetooth. în fața acestor inovații, Apple are o singură armă: iPad Mini, dacă este real... vor risca americanii cu acest format neobișnuit sau așteptam pur și simplu iPad Quad core în 2013?

Bătălia dintre iPad și tabletele Android, mai aprigă decât oricând: iată câteva statistici interesante

[P] eMAG a dat start campaniei "Summer Sales 2017". Promite reduceri de până la 40%!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×