CEO-ul Intel anunță că pe viitor vor exista și tablete Windows 8 cu preț accesibil

Autor:  | Publicat în:  Intel 956 ori
<b>CEO-ul Intel anunță că pe viitor vor exista și tablete Windows 8 cu preț accesibil</b>Tabletele Windows 8 și Windows RT au căpătat o reputație proastă când vine vorba de prețuri, încadrându-se în jurul unor valori de 600, până la 1000 de euro, dacă nu și mai mult. Ei bine, pe viitor, pe măsură ce formaturile de astfel de...

Tabletele Windows 8 și Windows RT au căpătat o reputație proastă când vine vorba de prețuri, încadrându-se în jurul unor valori de 600, până la 1000 de euro, dacă nu și mai mult. Ei bine, pe viitor, pe măsură ce formaturile de astfel de device-uri se vor diversifica, vom vedea și modele mai ieftine.

Detalii vin chiar de la CEO-ul Intel, Paul Otellini, care a prezis că vom vedea la un moment dat tablete cu Windows 8 și procesoare Bay Trail la preț de 200 de dolari. în acest moment Intel lucrează la o nouă generație de procesoare Atom, care de obicei se regăsesc pe terminale cu preț ceva mai scăzut. Noul chipset poartă numele de Bay Trail și aduce o putere de calcul dublă față de chipul actual și un consum rezonabil de baterie.

Terminalele cu Bay Trail la bord includ laptopuri și tablete, care vor sosi pe piața în trimestrul 3, sau chiar mai devreme. în acest moment segmentul low end de tablete Windows 8 nu scade mai jos de prețul de 430 de dolari, în vreme ce o tabletă de 7 inch cu Android ajunge la valori de 4 ori mai mici, fără a sacrifica dramatic performanță.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×