Nokia anunță achiziția companiei franceze Withings și totodată planurile de lansare a unor produse purtabile

1.146 ori
<b>Nokia anunță achiziția companiei franceze Withings și totodată planurile de lansare a unor produse purtabile</b>Poate cea mai importantă veste din această zi, este cea prin care Nokia anunță achiziția producătorului francez Withings - companie cunoscută pentru smartwatch-urile și brățările fitness aduse pe piață. Prin această mutare, finlandezii își vor întări

În vreme ce așteptăm noi vești despre viitorul smartphone Nokia, iată că finlandezii au alte planuri în schimb - și anume intrarea pe piața produselor purtabile. Acest pas va fi realizat odată cu achiziția companiei franceze Withings pentru suma de 170 milioane de euro, detaliu despre care suntem informați astăzi.

Aflăm că Withings va deveni astfel parte din divizia Nokia Technologies, filiala finlandezilor ce ne-a adus de curând inedita camera video Nokia OZO ce filmează la 360 grade, dar și anterior tableta Nokia N1 pe care am testat-o aici la Mobilissimo. Se pare că acordul va fi finalizat la începutul trimestrului 3, moment din care se va da și startul dezvoltării de noi purtabile.

La ora actuală în portofoliul Withings regăsim atât ceasuri inteligente, brățări fitness menite să monitorizeze activitatea fizică, dar și senzori, respectiv camere de supraveghere pentru locuințe. Produsele companiei franceze se regăsesc și pe plan local, acestea având prețuri foarte accesibile și un design ce exprimă în primul și în primul rând simplitate.

Rămâne de văzut cum se va prezenta primul ceas inteligent sau brățară fitness Nokia, și cât de bine vor fi primite aceste produse de către public.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×