Noi brevete Nintendo par să indice că viitoarea lor consola-tabletă va avea controllere detaşabile

586 ori
<b>Noi brevete Nintendo par să indice că viitoarea lor consola-tabletă va avea controllere detaşabile</b>Pentru această toamnă cei de la Nintendo nu au în plan doar lansarea brățării Pokemon GO, ci și debutul unei tablete-consolă numită Nintendo NX. Aceasta ni se prezintă astăzi sub forma unor brevete, materiale din care reiese faptul că produsul vine

Nintendo nu are doar brăţara specială pentru Pokemon GO ca produs hardware de lansat în perioada următoare, ci şi o tabletă pentru gaming. E vorba despre un model cunoscut că Nintendo NX şi care a mai fost subiect de zvonuri în trecut, fiind comparat cu tableta Razer Edge. Azi vedem şi câteva brevete legate de acest device.

Nintendo NX

Cu această ocazie aflăm că terminalul va avea controllere detaşabile, după cum arată imaginile din brevet. Consola va fi una portabilă, dar se va putea şi andoca în sufragerie şi conecta la televizor. Documentele menţionează "accesorii ataşabile", deci e posibil să fie vorba nu doar de controllere, ci şi de alte mecanisme.

Nintendo NX

Pe lângă un set de butoane de acţiune vom putea ataşa thumbstickuri analogice, poate şi camere, memorie şi eventual acest mecanism ne va oferi modularitatea care e la modă acum. Nintendo ar urma să anunţe oficial detalii despre consola NX la toamnă, deci vom afla mai multe atunci. Dacă mă întrebaţi pe mine rezultatul conectării accesoriilor va fi un device uriaş, nu foarte comod de folosit din mers. Sa speram ca nu va fi un esec ca Wii U.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×