Xiaomi dezvăluie tableta Mi Pad 2; vine cu display de 7.9 inch și este disponibilă cu Android, sau Windows 10 pre-instalat

1.537 ori
<b>Xiaomi dezvăluie tableta Mi Pad 2; vine cu display de 7.9 inch și este disponibilă cu Android, sau Windows 10 pre-instalat</b>Anul trecut testam aici la Mobilissimo una dintre cele mai bune tablete de pe piață, și anume modelul Xiaomi Mi Pad. Cum de la debutul său a trecut o bună bucată de timp, era nevoie de un succesor, device anunțat astăzi sub forma lui Mi Pad 2. La...

Anul trecut testam aici la Mobilissimo una dintre cele mai bune tablete de pe piață, și anume modelul Xiaomi Mi Pad. Cum de la debutul său a trecut o bună bucată de timp, era nevoie de un succesor, device anunțat astăzi sub forma lui Mi Pad 2. La fel ca și în cazul modelului precedent, prețul este unul extrem de bun.

Device-ul proaspăt anunțat de către Xiaomi sosește acum într-o carcasă metalică cu grosime de doar 6.95 mm, a cărui design ne amintește de seria iPad. Suntem întâmpinați de un display de 7.9 inch (2048 x 1536 pixeli), de un procesor quad-core Intel Atom X5-8500 tactat la 2.2 GHz, și de un chip de 2 GB RAM.

Tableta vine cu o baterie de 6190 mAh + tehnologia de încărcare rapidă, cu senzor foto principal de 8 megapixeli, dar și cu o cameră frontală de 5 megapixeli. La pachet se află și un port USB Type-C, conectivitate WiFi, și un jack audio 3.5 mm. Pentru cei pasionați de lectură, a fost introdus un mod special prin care lumina albastră este redusă.

Xiaomi Mi Pad 2 cântărește 320 grame, iar ca dimensiuni generale se aseamănă tabletei iPad Mini 4. Interesant la acest device este și faptul că sosește în 3 variante diferite, dintre care una rulează Windows 10. Avem parte și de două versiuni de culoare: gri, respectiv auriu.

Prețuri Xiaomi Mi Pad 2:

  • 16 GB de stocare + Android 5.1 - 156 dolari
  • 64 GB de stocare + Android 5.1 - 203 dolari
  • 64 GB de stocare + Windows 10 - 203 dolari

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×