ChangeWave: Ce-i nemulțumește pe cei care au achiziționat noul iPad?

Autor:  | Publicat în:  Statistici Tablete 1.253 ori
<b>ChangeWave: Ce-i nemulțumește pe cei care au achiziționat noul iPad?</b>S-a făcut un sondaj referitor la modul în care este privită cea mai nouă tabletă Apple de către cei care au ales să o cumpere. 98% spun că sunt foarte mulțumiți de achiziția făcută. Este un procent covârșitor și nu cred că mai este vreun...

S-a făcut un sondaj referitor la modul în care este privită cea mai nouă tabletă Apple de către cei care au ales să o cumpere. 98% spun că sunt foarte mulțumiți de achiziția făcută. Este un procent covârșitor și nu cred că mai este vreun alt produs în piață care să ajungă la o asemenea valoare.

Nu am văzut noul iPad la lucru, dar recenziile de pe web și datele hardware mă fac să cred că-și merită poziția de cea mai vândută tabletă din piață.

S-a pus și o întrebare legată de ceea ce displace cel mai mult la noul iPad și pe primul loc s-a situat prețul. Urmat de: costurile abonamentului de date, dimensiune și grosime, spațiul de stocare insuficient, modul în care se poate integra cu alte device-uri. Pe ultimele două locuri s-a situat problema legată de încălzirea excesivă și durata redusă a autonomie oferită de baterie.

Până la urmă observați că o așa-zisă problemă nu iese în evidență și vă dați seama cât de important este un preț mic la o tabletă. Amazon prin Kindle Fire a intuit în ce direcție ar trebui să dezvolte o tabletă spre a avea succes.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×