ChangeWave: Ce-i nemulțumește pe cei care au achiziționat noul iPad?

Autor:  | Publicat în:  Statistici Tablete 1.245 ori
<b>ChangeWave: Ce-i nemulțumește pe cei care au achiziționat noul iPad?</b>S-a făcut un sondaj referitor la modul în care este privită cea mai nouă tabletă Apple de către cei care au ales să o cumpere. 98% spun că sunt foarte mulțumiți de achiziția făcută. Este un procent covârșitor și nu cred că mai este vreun...

S-a făcut un sondaj referitor la modul în care este privită cea mai nouă tabletă Apple de către cei care au ales să o cumpere. 98% spun că sunt foarte mulțumiți de achiziția făcută. Este un procent covârșitor și nu cred că mai este vreun alt produs în piață care să ajungă la o asemenea valoare.

Nu am văzut noul iPad la lucru, dar recenziile de pe web și datele hardware mă fac să cred că-și merită poziția de cea mai vândută tabletă din piață.

S-a pus și o întrebare legată de ceea ce displace cel mai mult la noul iPad și pe primul loc s-a situat prețul. Urmat de: costurile abonamentului de date, dimensiune și grosime, spațiul de stocare insuficient, modul în care se poate integra cu alte device-uri. Pe ultimele două locuri s-a situat problema legată de încălzirea excesivă și durata redusă a autonomie oferită de baterie.

Până la urmă observați că o așa-zisă problemă nu iese în evidență și vă dați seama cât de important este un preț mic la o tabletă. Amazon prin Kindle Fire a intuit în ce direcție ar trebui să dezvolte o tabletă spre a avea succes.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×