Orange România lanseaza 3 noi opțiuni de Internet pe mobil: Net Go, Net Fly și Net Run

1.261 ori
<b>Orange România lanseaza 3 noi opțiuni de Internet pe mobil: Net Go, Net Fly și Net Run</b>Orange România a anunțat astăzi lansarea a 3 noi opțiuni pentru utilizatorii de Internet pe mobil: Net Go, Net Fly și Net Run. Ele au fost create pentru a se plia pe nevoile clienților, cu privire la consumul de date, dar și pentru utilizatorii de...

Orange România a anunțat astăzi lansarea a 3 noi opțiuni pentru utilizatorii de Internet pe mobil: Net Go, Net Fly și Net Run. Ele au fost create pentru a se plia pe nevoile clienților, cu privire la consumul de date, dar și pentru utilizatorii de smartphone și nevoile lor.

Publicul țintă aici este reprezentat de către cei care nu au încă o opțiune activa de internet pe mobil, pentru a folosi la maxim browserul și viteza handsetului lor. Veți beneficia acum de un trafic de 600 MB, 1 GB sau 2 GB (trafic național de Internet), în funcție de opțiunea pentru care optați. Orange România a anunțat și acces nelimitat prin Portalul Orange pe mobil la site-uri că m.hotnews.ro, m.yahoo.com sau m.facebook.com. Opțiunile noi pot fi activate pe 30 zile, 12 luni sau 24 de luni, ne informează operatorul roman.

Pentru activare, clientul trebuie să trimită un SMS gratuit cu textul NETGO, NETFLY sau NETRUN la numărul 321, iar costurile acestor opțiuni variază între 6 și 10 euro, cu TVA inclus. După ce veți consuma traficul inclus, costurile pentru navigare vor fi de 0.5 euro / 50 MB. Puteți afla mai multe detalii despre această ofertă în orice magazin Orange sau pe www.orange.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×