Samsung are două noi brevete legate de telefoanele flexibile, care par să implice "muşchi flexibili artificiali"

827 ori
<b>Samsung are două noi brevete legate de telefoanele flexibile, care par să implice "muşchi flexibili artificiali"</b>Astăzi prin intermediul celor de la patentlyapple.com am descoperit numeroase brevete pentru tehnologii și device-uri pregătite de către principalii jucători din zona tech. Printre ele se numără și două brevete Samsung ce detaliază un smartphone flexibil

Samsung ar avea două noi brevete legate de terminalele mobile flexibile, posibil cele mai interesante de până acum. În ultimele luni am tot văzut astfel de documente cu caracter oficial, ce par să prezică un 2017 plin de inovaţii.

Brevet Samsung

Mai nou, invenţia Samsung acoperă ecrane flexibile ce folosesc un soi de "muşchi artificiali" şi o modalitate de multitasking prin trecerea între aplicaţii pe baza unei uşoare îndoiri de smartphone. Panoul touch ar include o serie de mini panouri, aranjate într-o matrice şi însoţite de muşchi artificiali care le conectează.

Astfel se poate realiza flexibilitatea. Un al doilea brevet acoperă un telefon care se îndoaie în zona superioară cu o singură apăsare de deget. Un astfel de gest schimba aplicaţia vizualizată în modul Quick View. Aceste aplicaţii sunt într-o listă, din care alegem apoi cu acel gest special. Vor fi oare şi prototipuri gata până la CES 2017?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×