Samsung are două noi brevete legate de telefoanele flexibile, care par să implice "muşchi flexibili artificiali"

Autor:  | Publicat în:  Samsung  Patente & Brevete 741 ori
<b>Samsung are două noi brevete legate de telefoanele flexibile, care par să implice "muşchi flexibili artificiali"</b>Astăzi prin intermediul celor de la patentlyapple.com am descoperit numeroase brevete pentru tehnologii și device-uri pregătite de către principalii jucători din zona tech. Printre ele se numără și două brevete Samsung ce detaliază un smartphone flexibil

Samsung ar avea două noi brevete legate de terminalele mobile flexibile, posibil cele mai interesante de până acum. În ultimele luni am tot văzut astfel de documente cu caracter oficial, ce par să prezică un 2017 plin de inovaţii.

Brevet Samsung

Mai nou, invenţia Samsung acoperă ecrane flexibile ce folosesc un soi de "muşchi artificiali" şi o modalitate de multitasking prin trecerea între aplicaţii pe baza unei uşoare îndoiri de smartphone. Panoul touch ar include o serie de mini panouri, aranjate într-o matrice şi însoţite de muşchi artificiali care le conectează.

Astfel se poate realiza flexibilitatea. Un al doilea brevet acoperă un telefon care se îndoaie în zona superioară cu o singură apăsare de deget. Un astfel de gest schimba aplicaţia vizualizată în modul Quick View. Aceste aplicaţii sunt într-o listă, din care alegem apoi cu acel gest special. Vor fi oare şi prototipuri gata până la CES 2017?


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×