Compania de research Morgan Stanley prezice o Încetinire a vânzărilor de tablete pentru acest an

554 ori
<b>Compania de research Morgan Stanley prezice o Încetinire a vânzărilor de tablete pentru acest an</b>De curând, compania de research Morgan Stanley a publicat un raport cu privire la situația vânzărilor de tablete la nivel global. Katy Huberty, un analist din cadrul acestei companii a afirmat faptul că prezicerea inițială cu privire la o creștere...

De curând, compania de research Morgan Stanley a publicat un raport cu privire la situația vânzărilor de tablete la nivel global. Katy Huberty, un analist din cadrul acestei companii a afirmat faptul că prezicerea inițială cu privire la o creștere cu 26% a vănzărilor de tablete anul acesta a fost modificată, ajungându-se la un procent de doar 12%.

Această modificare adusă prezicerii inițiale stă în principal în spatele ratelor de penetrare aflate în ascensiune și a lipsei de noi produse care să facă diferența pe piață. Această încetinire a vânzărilor de tablete ar putea duce la o cerere mai mare de computere la nivel global, cerere care de câțiva ani se află în continuă scădere.

Potrivit acestui analist, piața ar avea nevoie de noi produse care să vină cu ceva unic, capitol la care producătorii trebuie să inoveze. Din câte am putut vedea, pe piață și-au făcut apariția de curând și tablete cu display-uri de peste 12 inch, tablete care deși arată foarte bine și oferă specificații pe măsură nu reușesc să atragă clienții în special datorită prețului foarte ridicat. Rămâne de văzut cum va evolua piața de tablete în următoarea perioadă și cu ce anume vor veni producători pentru a atrage cât mai mulți cumpărători. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×