Apple îşi reduce producţia de modele iPhone în trimestrul curent, din cauza vânzărilor scăzute

1.159 ori
<b>Apple îşi reduce producţia de modele iPhone în trimestrul curent, din cauza vânzărilor scăzute</b>Pe seama vânzărilor scăzute de terminale mobile, se pare că Apple va reduce producția de smartphone-uri iPhone pentru trimestrul în curs, detaliu despre care aflăm chiar din partea publicației Reuters

Apple ar urma să reducă producţia de modele iPhone în trimestrul ce se încheie în luna iunie, adică în cel actual, din cauza vânzărilor scăzute de terminale mobile. Informaţia vine de la publicaţia Nikkei, citată de Reuters.

E interesant că firmă din Cupertino nu va produce chiar atât de multe modele iPhone SE pe cât se aşteptau analiştii. După publicarea acestei veşti, acţiunile Apple au scăzut cu 1.8%, dar şi acţiunile furnizorilor de componente pentru Apple au scăzut. Aceeaşi publicaţie japoneză scria încă din ianuarie că se aşteaptă să fie redusă producţia lui iPhone 6s şi 6s Plus cu aproximativ 30% în trimestrul ce s-a încheiat în martie.

Reducerea producţiei ar putea dura mai mult decât cea din 2013, atunci când Apple scădea comenzile pentru modele iPhone 5C la doar o lună după lansare. Furnizorii de componente au scăzut turaţia, iar firmă din Cupertino nu a comentat pe seama acestor veşti. 2016 e un an în care smartphone-urile ar urma să înregistreze cea mai mică creştere de până acum, cu un procent cu o singură cifra, nu 2 ca în ultimii ani. Astfel decizia creatorului lui iPhone si iPad are mai mult sens.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×