Computex 2013: ASUS anunță oficial tableta MeMo Pad HD 7, cu preț de doar 130 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.645 ori
<b>Computex 2013: ASUS anunță oficial tableta MeMo Pad HD 7, cu preț de doar 130 de dolari</b>ASUS a luat cu asalt Taipei astăzi, anunțând o serie de noi terminale atractive, printre care și un phablet. Una dintre noile tablete anunțate este ASUS MeMo Pad HD 7, care țintește către piețele în curs de dezvoltare, cu un preț foarte...

ASUS a luat cu asalt Taipei astăzi, anunțând o serie de noi terminale atractive, printre care și un phablet. Una dintre noile tablete anunțate este ASUS MeMo Pad HD 7, care țintește către piețele în curs de dezvoltare, cu un preț foarte accesibil.

Terminalul costă doar 130 de dolari și poate fi considerat o variantă mai mică de MeMo Pad FHD 10. Varianta de 8 GB costă 130 de dolari, în vreme ce cea de 16 GB va avea prețul de 150 de dolari. Terminalul este unul de 7 inch, cu panou IPS și rezoluție de 1280 x 800 pixeli. Lista sa de dotări include un procesor quad core, probabil un MediaTek, plus 1 GB RAM și o cameră frontală de 1.2 megapixeli.

ASUS MeMO Pad HD 7

Vor exista și versiuni cu camera de 5 MP opționala, iar la bordul lui MeMo Pad HD 7 mai găsim și un slot microSD, o baterie care oferă 10 ore de playback video și Android 4.2 Jelly Bean drept OS. Tableta va sosi pe piața în luna iulie, în versiuni de culoare neagră, albă, roz sau verde.

ASUS MeMO Pad HD 7

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×