Computex 2015: Acer prezintă tableta de gaming Predator 8, primul device Android cu procesor Intel Atom x7

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.594 ori
<b>Computex 2015: Acer prezintă tableta de gaming Predator 8, primul device Android cu procesor Intel Atom x7</b>Deşi nu a prezentat la fel de multe terminale noi precum ASUS, Acer a avut o prezenţă interesantă la Computex 2015. Astfel, pe l&acirc;ngă două tablete de buget, firma asiatică a oferit şi c&acirc;teva detalii despre o tabletă de gaming, pe...

Deşi nu a prezentat la fel de multe terminale noi precum ASUS, Acer a avut o prezenţă interesantă la Computex 2015. Astfel, pe lângă două tablete de buget, firma asiatică a oferit şi câteva detalii despre o tabletă de gaming, pe numele său Predator 8.

Eram deja familiar cu acest device, de vreme cu câteva săptămâni în urmă au apărut primele imagini hands on cu el. La acel moment remarcăm nişte colţuri uşor cam ascuţite şi inestetice. Acest sacrificiu este făcut pentru integrarea unor difuzoare quad, de culoare roşie, în colţurile tabletei. Acer Predator 8 este primul terminal Android care vine cu procesorul Intel Atom x7 la bord, bazat pe tehnologie de 14 nm.

Acer Predator 8

Acest CPU Cherry Trail oferă o capacitate bună de gaming pentru noul model, care a fost prezentat rulând un joc de curse ce arata excelent. Avem de-a face aici cu o tabletă cu ecran de 8 inch cu rezoluţie necunoscută, dar şi cu o carcasă ultra rezistentă. Cei care au văzut Cherry Trail în acţiune afirma că e mare consumator de baterie, deci va fi interesant de văzut cum abordează Acer acest aspect.

Computex 2015: Acer prezintă tableta de gaming Predator 8, primul device Android cu procesor Intel Atom x7

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×