Google I/O 2016 va debuta prin prezentarea noilor funcții din Android N; și Project Tango se află pe listă

762 ori
<b>Google I/O 2016 va debuta prin prezentarea noilor funcții din Android N; și Project Tango se află pe listă</b>Ediția din acest an a conferinței Google I/O va debuta printr-o prezentare specială a noilor funcții din Android N, versiune ce ar putea primi și o denumire oficială totodată. Pe lista subiectelor ce vor fi dezbătute se află platforma Project Tango, dar

Pe data de 18 mai ne vom îndrepta atenția către Google I/O 2016, conferința dezvoltatorilor pregătită de către gigantul IT. Acesta va fi locul de unde vom afla detalii picante despre cea mai recentă versiune Android, și cel mai probabil afla denumirea sa oficială - Nutella fiind cea mai sugerată aparent.

Astăzi, pe site-ul destinat conferinței apare și programul oficial, listă pe care o puteți vedea mai jos și care include subiecte foarte interesante ce vor fi dezbătute la fața locului. Nu lipsesc de aici discuțiile despre conceptul de realitate virtuală, dar nici subiecte ce aduc platforma Project Tango în prim-plan. 

De asemenea, Google va vorbi anul acesta și despre alte lucruri la fel de interesante, cum este cazul platformei Android Auto, sau a unei secțiuni speciale în care se va discuta despre modalitatea prin care dezvoltatorii își pot aduce aplicațiile Android direct pe Android TV în câteva minute.

Programul complet al conferinței Google I/O 2016 poate fi verificat de aici

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×