Noul smartphone Allview din gama Xtreme, obține peste 50.000 de puncte în AnTuTu

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.979 ori
<b>Noul smartphone Allview din gama Xtreme, obține peste 50.000 de puncte în AnTuTu</b>Urm&acirc;nd seria de teasere &icirc;ncepută săptăm&acirc;na trecută, astăzi avem parte de un nou material referitor la noul smartphone Allview din gama Xtreme. Astfel, după ce am aflat că acest terminal va sosi cu display Quad HD de 6 inch,...

Urmând seria de teasere începută săptămâna trecută, astăzi avem parte de un nou material referitor la noul smartphone Allview din gama Xtreme. Astfel, după ce am aflat că acest terminal va sosi cu display Quad HD de 6 inch, procesor Helio-X10 și 4 GB memorie RAM, astăzi ni se dezvăluie și un detaliu pe care mai toți îl avem în vedere.

Este vorba de performanța telefonului în cadrul testului benchmark AnTuTu, aplicație în care testăm și noi telefoanele sosite în redacția Mobilissimo.ro. Potrivit testului în cauză, noul telefon Allview obține 50.904 puncte în cadrul său, un scor apropiat de cel al lui HTC One M9, telefon dotat cu Snapdragon 810 (52.098 puncte).

În cazul în care nu știați, chip-ul Mediatek Helio X10 integrat pe viitorul phablet Allview, este unul pe 64-bit ce ne ofeăr 8 nuclee tactate la 2.2 GHz. Până când noul telefon va deveni oficial, puteți câștiga un voucher de 400 lei pentru achiziția ulterioară a acestuia prin intermediul unui concurs ce poate fi accesat de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×