Noul smartphone Allview din gama Xtreme, obține peste 50.000 de puncte în AnTuTu

2.044 ori
<b>Noul smartphone Allview din gama Xtreme, obține peste 50.000 de puncte în AnTuTu</b>Urm&acirc;nd seria de teasere &icirc;ncepută săptăm&acirc;na trecută, astăzi avem parte de un nou material referitor la noul smartphone Allview din gama Xtreme. Astfel, după ce am aflat că acest terminal va sosi cu display Quad HD de 6 inch,...

Urmând seria de teasere începută săptămâna trecută, astăzi avem parte de un nou material referitor la noul smartphone Allview din gama Xtreme. Astfel, după ce am aflat că acest terminal va sosi cu display Quad HD de 6 inch, procesor Helio-X10 și 4 GB memorie RAM, astăzi ni se dezvăluie și un detaliu pe care mai toți îl avem în vedere.

Este vorba de performanța telefonului în cadrul testului benchmark AnTuTu, aplicație în care testăm și noi telefoanele sosite în redacția Mobilissimo.ro. Potrivit testului în cauză, noul telefon Allview obține 50.904 puncte în cadrul său, un scor apropiat de cel al lui HTC One M9, telefon dotat cu Snapdragon 810 (52.098 puncte).

În cazul în care nu știați, chip-ul Mediatek Helio X10 integrat pe viitorul phablet Allview, este unul pe 64-bit ce ne ofeăr 8 nuclee tactate la 2.2 GHz. Până când noul telefon va deveni oficial, puteți câștiga un voucher de 400 lei pentru achiziția ulterioară a acestuia prin intermediul unui concurs ce poate fi accesat de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×