E-Boda Își extinde portofoliul de gadget-uri special lansate pentru Black Friday

Autor:  | Publicat în:  E-Boda 1.048 ori
<b>E-Boda Își extinde portofoliul de gadget-uri special lansate pentru Black Friday</b>După ce acum câteva zile, E-Boda anunța lansarea smartphone-ului Rainbow V47, device special lansat pentru campania de reduceri Black Friday, iată că astăzi portofoliul de produse special lansate pentru evenimentul de cumpărături se extinde cu 3...

După ce acum câteva zile, E-Bodaanunța lansarea smartphone-ului Rainbow V47, device special lansat pentru campania de reduceri Black Friday, iată că astăzi portofoliul de produse special introduse pentru evenimentul de cumpărături se extinde cu 3 noi dispozitive printre care se numără și o tabletă.

Astfel, vom putea alege tableta Izzycomm Z80, terminal ce aduce un display IPS de 8 inch (1.280 x 800 pixeli), un procesor dual-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, conectivitate 3G și sistemul de operare Android 4.2 JellyBean.

De asemenea, E-Boda introduce și căștile The Beat 1000, respectiv The Beat 2000, acestea fiind primele modele de căști din gama COMPANION. Aflăm că acestea vor fi disponibile de Black Friday în două variante de culoare (negru, roșu), și faptul că pot fi conectate prin Bluetooth la o distanță de 10m. Căștile au o sensibilitate de 96 dB și o impedanță de 32 ohm. Pentru mai multe reduceri E-Boda puteți arunca o privire chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×