E-Boda lansează Rainbow V47, telefon elegant ce vine În Întâmpinarea Black Friday cu preț de 499 lei

Autor:  | Publicat în:  E-Boda 3.616 ori
<b>E-Boda lansează Rainbow V47, telefon elegant ce vine În Întâmpinarea Black Friday cu preț de 499 lei</b>E-Boda a anunțat astăzi un nou smartphone, un model care e destinat perioadei de Black Friday, sosind la un preț accesibil. E vorba despre E-Boda Rainbow V47, pe care îl puteți vedea mai jos. Terminalul vine cu linii simple de design și aspect...

E-Boda a anunțat astăzi un nou smartphone, un model care e destinat perioadei de Black Friday, sosind la un preț accesibil. E vorba despre E-Boda Rainbow V47, pe care îl puteți vedea mai jos. Terminalul vine cu linii simple de design și aspect metalic. El costă 499 lei.

Acest model este dotat cu display IPS de 4.7 inch, procesor Cortex A7 dual core de 1.2 GHz și rulează Android 4.2. El include și o cameră de 8 megapixeli în zona din spate și suporta o rezoluție de 480 x 800 pixeli pe ecranul anterior menționat. Handsetul include și o memorie internă de 4 GB și poate fi personalizat cu accesorii audio din gama COMPANION prin conexiunea Bluetooth. Veți găsi preinstalate pe telefon aplicații că Seenow și Antena Play, care vă permit accesul la emisiunile și filmele preferate.

E-Boda Rainbow V47

E-Boda Rainbow V47 are margini rotunjite, capac spate din material cauciucat și este un model dual SIM, cu slot SIM normal și slot micro SIM. Procesorul de la interior este un MediaTek MT6572, iar pe partea de RAM avem la dispoziție 512 MB DDR3. Noul venit este dotat și cu slot microSD, camera frontală de 0.3 MP, iar bateria să asigura 480 de minute de funcționare în rețele 2G.

E-Boda lansează Rainbow V47, telefon elegant ce vine În Întâmpinarea Black Friday cu preț de 499 lei

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×