Tabletele Chuwi primesc discount-uri atractive în perioada 2 - 9 mai; iată cum arată oferta

891 ori
<b>Tabletele Chuwi primesc discount-uri atractive în perioada 2 - 9 mai; iată cum arată oferta</b>În perioada 2 - 9 mai, cei de la GearBest desfășoară o nouă campanie de reduceri, de această dată aflându-se în prim plan tabletele produse de către Chuwi. Dacă vă amintiți, aici la Mobilissimo am testat de curând modelul Chuwi Vi8 Plus, o tabletă ce

În perioada 2 - 9 mai, cei de la GearBest desfășoară o nouă campanie specială de reduceri, de această dată fiind aflate în prim-plan tabletele produse de către Chuwi. Dacă nu ați uitat, în vara anului trecut am testat chiar aici la Mobilissimo tableta Chuwi Vi8, iar de curând și varianta sa Plus, ambele recenzii fiind disponibile aici.

Produsele acestei companii atrag prin raportul excelent preț-specificații, iar cu ocazia acestei campanii speciale puteți și voi achiziționa un asemenea model. Cel mai interesant din oferta GearBest pare a fi Chuwi Hi8 Pro - tabletă cu display Full HD IPS de 8 inch ce oferă un pachet hardware bine pus la punct.

Regăsim la interior un procesor quad-core Intel Atom-X5 Z8300 de 1.44 GHz, un chip de 2 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 128 GB. Tableta vine cu o baterie 4000 mAh și ne oferă două camere foto de 2 megapixeli pentru fotografiere sau apeluri video.

Pe partea de conectivitate suntem întâmpinați de WiFi, Bluetooth 4.0, de un port HDMI și de unul USB Type-C reversibil ce este utilizat atât pentru încărcarea propriu-zisă, cât și pentru transferul de date. Tableta de față rulează sistemul de operare Windows 10, dar pe site-ul gearbest.com puteți găsi și o variantă dual-boot.

Cu ocazia acestei campanii de reduceri flash, tableta Chuwi Hi8 Pro costă în acest moment doar 82.89 dolari ~ 330 lei. O puteți găsi în oferta GearBest până pe data de 9 mai, retailer ce comercializează și alte modele Chuwi la prețuri foarte atractive.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×