HBO GO, serviciu de video on demand disponibil clienților de televiziune Romtelecom

1.636 ori
<b>HBO GO, serviciu de video on demand disponibil clienților de televiziune Romtelecom</b>HBO România tocmai a anunțat lansarea lui HBO GO, un serviciu de video on demand HBO care va fi disponibil pentru clienții Romtelecom Dolce și Dolce Interactiv cu abonamente MAXPAK din toată țara. HBO Central Europe va oferi clienților săi acest...

HBO România tocmai a anunțat lansarea lui HBO GO, un serviciu de video on demand HBO care va fi disponibil pentru clienții Romtelecom Dolce și Dolce Interactiv cu abonamente MAXPAK din toată țara. HBO Central Europe va oferi clienților săi acest serviciu VOD (video on demand), accesibil de pe orice device conectat la Internet.

Condiția este ca un client care folosește serviciul să fie abonat Romtelecom pe platforma de satelit și IPTV. începând de pe 2 aprilie, clienții MAXPAK Romtelecom vor avea acces gratuit timp de 2 luni la serviciul HBO GO, care permite abonaților să urmărească programele preferate de pe calculator, tableta sau smartphone (Android și iOS). Veți avea peste 600 de ore de program variat, ce include filme, seriale, documentare și concerte. Oferta va fi împrospătată săptămânal, iar abonații vor avea la dispoziție mereu producții noi. Serviciul celor de la HBO folosește o tehnologie care adaptează calitatea imaginii în funcție de viteza conexiunii la Internet.

Rezultatul este o vizionare optimă și fără întreruperi a programelor. Printre ofertele acestui serviciu de numără: 150 de ore de filme de top, acces la serialele preferate, dar și conținuturi exclusive, interfața intuitivă, psoibilitatea de a viziona de mai multe ori un film nou. Pentru fanii serialului Urzeala Tronurilor, HBO Go are o ofertă specială, punând la dispoziție gratuit primul episod din nou sezon, al doilea al seriei. Oferta cu gratuitate se aplică între 2 și 9 aprilie.

Descarcati aplicatia HBO Go de aici: http://www.hbo.ro/portable

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×