Vido W10 Elite este o tabletă de top cu specificații și preț pe măsură; disponibilă acum la precomandă

994 ori
<b>Vido W10 Elite este o tabletă de top cu specificații și preț pe măsură; disponibilă acum la precomandă</b>În acest moment, tableta supremă cu Windows 10 la bord este Microsoft Surface Pro 4 - dispozit ce costă 900 dolari în versiunea de bază. Totuși, din partea producătorilor chinez sosesc și alternative la asemenea dispozitive, cum este cazul modelului Vido

Primul nume la care ne gândim atunci când se aduce vorba despre tabletele cu Windows 10, este cu siguranță seria Surface a celor de la Microsoft - tablete ce aduc dotări high-end la pachet, dar și un preț pe măsură. Totuși, datorită producătorilor chinezi cum este cazul lui Vido, avem oportunitatea de a alege dispozitive similare la un preț cu până la 50% mai mic față de cea mai ieftină variantă Surface Pro 4 (preț pornire 900 dolari).

Vido W10 Elite

Tableta ce ne-a atras atenția astăzi se numește Vido W10 Elite - terminal disponibil la precomandă prin intermediul celor de la GearBest.com pentru suma de 443.04 dolari ~ 1.797 lei. E drept că prețul de față nu este unul tocmai accesibil, dar aflați că pachetul hardware oferit aici merită banii cheltuiți.

Vido W10 Elite

Primim un display de 10.1 inch cu tehnologie IPS și rezoluție 1920 x 1200 pixeli, un procesor quad-core Intel Cherry Trail X7-Z8700 tactat la 1.6 GHz, un chip grafic Intel HD (Gen8), 4 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare flash. Avem alături un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB, o cameră foto principală de 5 megapixeli cu autofocus, respectiv un senzor frontal de 2 megapixeli.

Vido W10 Elite

La capitolul conectivitate regăsim un port USB 3.0, unul USB Type-C, un port microHDMI pentru distribuirea conținutul afișat pe tabletă pe un televizor, un jack audio 3.5 mm și conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/n/ac. De asemenea, există aici și Bluetooth 4.0, respectiv un port dock prin care se permite atașarea unei tastaturi qwerty. 

Vido W10 Elite

Tableta vine cu o baterie de 7300 mAh la pachet ce promite până la 10.4 ore de playback video, iar ca design primim o carcasă metalică ce cântărește 645 grame și măsoară 9.2 mm în grosime. La fel ca Microsoft Surface, și această tabletă beneficiază de un kickstand integrat ce face utilizarea alături de o tastatură wireless și un mouse mult mai facilă. După cum am precizat și mai sus, Vido W10 Elite rulează sistemul de operare Windows 10, și utilizatorii pot descărca mai multe limbi pentru afișare ulterior.

Vido W10 Elite

La prima vedere, Vido W10 Elite pare a fi o alegere cum nu se poate mai bună pentru acei utilizatori ce sunt în căutarea unei tablete high-end cu Windows 10 la bord, și care de ce nu, oferă experiența Microsoft Surface într-un pachet mai puțin costisitor. Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre acest dispozitiv, puteți accesa site-ul gearbest.com de aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×