HTC One X Reviews - ce spun experții: Începutul unei noi ere pentru HTC, ecran fantastic, cameră mai bună decât iPhone 4S! (Video)

3.470 ori
<b>HTC One X Reviews - ce spun experții: Începutul unei noi ere pentru HTC, ecran fantastic, cameră mai bună decât iPhone 4S! (Video)</b>Dacă afirmația "HTC One X are o cameră mai bună decât iPhone 4S" v-a făcut să strâmbați din nas sau să zâmbiți sarcastic, haideți să aflăm ce părere au cele mai mari site-uri tech din lume despre primul telefon quad core de pe piață....

Dacă afirmația "HTC One X are o cameră mai bună decât iPhone 4S" v-a făcut să strâmbați din nas sau să zâmbiți sarcastic, haideți să aflăm ce părere au cele mai mari site-uri tech din lume despre primul telefon quad core de pe piață. Este vorba evident despre HTC One X, handset care e disponibil și la precomandă la câțiva retaileri din România.

Telefonul vine cu CPU quad core Tegra 3, dar în SUA este vândut cu un procesor Snapdragon S4 dual core, nu că asta ar fi o problemă, de vreme ce în benchmark-uri S4 este superior. Primele recenzii ale acestui telefon sunt foarte bune și lauda device-ul, care s-ar fi ridicat la înălțimea așteptărilor editorilor, care făcând o medie a review-urilor de până acum i-au acordat un scor de aproximativ 8.7 din 10. Mobileburn i-a dat chiar 5 din 5 și nimeni nu a scăzut sub 4.5 din 5 (TechRadar/ CNET UK/ Pocket Link), 8.4/10 a primit și de la The Verge si 7.8 / 10 de la Phone Arena. Mai jos găsiți și câteva recenzii video pentru acest smartphone quad core, pe care îl vom primi în teste până la final de săptămână.

La capitolul design, primele recenzii folosesc sintagme ca "un salt impresionant față de orice alt HTC" sau "o frumusețe" sau "începutul unei noi ere pentru HTC", în vreme ce ecranul 720p de 4.7 inch este considerat "cel mai bun văzut pe vreun telefon mobil", "superb", "foarte lizibil în lumina soarelui", dar și cu mențiunea că butoanele touch nu răspund mereu la apăsare. în ce privește funcția audio, nimic de reproșat aici, după cum mă așteptam, de la parteneriatul cu Beats încoace. Că performanța din nou numai laude, telefonul mișcându-se lin și rapid, având scoruri fantastice în benchmark-uri și deschizând imagini și suportând pinch to zoom fără nici măcar o urmă mică de lag.

și camera primește laude, fiind considerată "cea mai bună de pe orice terminal Android de pe piața", "mai bună decât cea de pe iPhone 4S", iar modul burst este considerat "extraordinar de important/util". în fine, camera este numită și "fantastică" și "cea mai rapidă", iar performanța în condiții de luminozitate scăzută este de asemenea amintită. Nici bateria nu e uitată și deși nu se poate înlătura, ea primește laude pentru cele 13 ore și 38 de minute pe care le-a oferit în unul dintre teste, în vreme ce unii reviewieri au amintit și că la acest capitol One X este sub One S. Observ că există cam 3-4 review-uri nemulțumite de baterie, tribut plătit procesorului și ecranului mare 720p.

Preț HTC One X în magazinele online:

HTC Sense 4.0 este primit cu un entuziasm moderat, fiind recunoscut doar faptul că păstrează mult din experiența stock a lui Android 4.0, dar și evoluția față de precedentele variante de Sense. Verdicul este că fanii HTC îl vor adora pe One X și cel puțin până la sosirea lui Samsung Galaxy S III se pare că avem un nou "rege" al terminalelor Android. Mai jos aveți și câteva review-uri video variate pentru primul smartphone quad core din Europa și din România, ocazie cu care aflați ce cred The Verge, Phonedog, Android Central, Android Community  și Mobileburn despre handset și cum arată el în diferite ipostaze de funcționare:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×