HP ElitePad 1000 hands on preview: o tabletă pentru utilizatorul profesionist (Retro MWC 2014 - Video)

863 ori
<b>HP ElitePad 1000 hands on preview: o tabletă pentru utilizatorul profesionist (Retro MWC 2014 - Video)</b>HP a participat la MWC 2014, unde a adus câteva tablete atractive cu Windows 8, nu doar modele VoiceTab. în clipul de mai jos vedem o sumedenie de device-uri HP, dar se remarcă un model foarte interesant, pe numele său HP ElitePad 1000. &nbsp; Acest...

HP a participat la MWC 2014, unde a adus câteva tablete atractive cu Windows 8, nu doar modele VoiceTab. în clipul de mai jos vedem o sumedenie de device-uri HP, dar se remarcă un model foarte interesant, pe numele său HP ElitePad 1000.

Acest model rulează Windows 8.1 și măsoară 9.2 mm în grosime. El cântărește 680 de grame și integrează un display de 10.1 inch, cu rezoluție Full HD. în spate se afla o cameră de 8 megapixeli cu captura video Full HD, iar în zona frontală avem o cameră de 2.1 MP. Procesorul este unul din generația Intel Atom, un Bay Trail quad core cel mai probabil, însoțit de 4 GB RAM și până la 128 GB memorie internă.
​

HP ElitePad 1000

Avem parte și de WiFi și Bluetooth 4.0, un accelerometru, iar carcasa acestui terminal este fabricată din aluminiu. Aparent produsul va avea și un docking station special și o husă de tip Smart Cover, plus un soi de husa high tech care îi crește securitatea, folosind și autentificarea pe bază de amprentă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×