ZTE Grand S Ext apare Într-o primă fotografie; aceasta scoate la iveală un design foarte atractiv

1.043 ori
<b>ZTE Grand S Ext apare Într-o primă fotografie; aceasta scoate la iveală un design foarte atractiv</b>Potrivit ultimelor speculații din media, se pare că cei de la ZTE pregătesc lansarea unui nou model din gama Grand S, model ce se va numi ZTE Grand S Ext. Deși nu cunoaștem posibila dată de lansare, iată că terminalul în cauză și-a făcut...

Potrivit ultimelor speculații din media, se pare că cei de la ZTE pregătesc lansarea unui nou model din gama Grand S, model ce se va numi ZTE Grand S Ext. Deși nu cunoaștem posibila dată de lansare, iată că terminalul în cauză și-a făcut apariția într-o primă imagine randată care scoate la iveală un design foarte atractiv.

Din câte se poate observa, terminalul dispune de o carcasă uni-body, similară cu cea întâlnită pe flagship-ul HTC One. De asemenea, aflăm și faptul că materialul din care este realizată carcasa este o combinație între metal și plastic, această tehnologie purtând numele de - Nano Molding Technology (NMT).

ZTE Grand S Ext

în timp ce lista de specificații rămâne un mister, aflăm că noul ZTE Grand S Ext va dispune de suport pentru încărcare wireless, o funcție foarte utilă care a început să fie integrată de mai mulți producători în ultimul timp. Rămâne de văzut cum va arată ZTE Grand S Ext la capitolul hardware, detaliu pe care sperăm să îl aflăm în următoarea perioadă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×