ZTE Grand S Ext apare Într-o primă fotografie; aceasta scoate la iveală un design foarte atractiv

Autor:  | Publicat în:  ZTE 937 ori
<b>ZTE Grand S Ext apare Într-o primă fotografie; aceasta scoate la iveală un design foarte atractiv</b>Potrivit ultimelor speculații din media, se pare că cei de la ZTE pregătesc lansarea unui nou model din gama Grand S, model ce se va numi ZTE Grand S Ext. Deși nu cunoaștem posibila dată de lansare, iată că terminalul în cauză și-a făcut...

Potrivit ultimelor speculații din media, se pare că cei de la ZTE pregătesc lansarea unui nou model din gama Grand S, model ce se va numi ZTE Grand S Ext. Deși nu cunoaștem posibila dată de lansare, iată că terminalul în cauză și-a făcut apariția într-o primă imagine randată care scoate la iveală un design foarte atractiv.

Din câte se poate observa, terminalul dispune de o carcasă uni-body, similară cu cea întâlnită pe flagship-ul HTC One. De asemenea, aflăm și faptul că materialul din care este realizată carcasa este o combinație între metal și plastic, această tehnologie purtând numele de - Nano Molding Technology (NMT).

ZTE Grand S Ext

în timp ce lista de specificații rămâne un mister, aflăm că noul ZTE Grand S Ext va dispune de suport pentru încărcare wireless, o funcție foarte utilă care a început să fie integrată de mai mulți producători în ultimul timp. Rămâne de văzut cum va arată ZTE Grand S Ext la capitolul hardware, detaliu pe care sperăm să îl aflăm în următoarea perioadă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×