HTC: Noi modele midrange și high end vin la anul!

Autor:  | Publicat în:  HTC 981 ori
<b>HTC: Noi modele midrange și high end vin la anul!</b>în cadrul unei conferințe oficiale dedicate lansării asiatice a tabletei Nexus 9 și a două noi telefoane Desire, oficialul HTC Jack Tong a declarat că producătorul nu se va implica în segmentul low end de tablete. &nbsp; Jack Tong este...

în cadrul unei conferințe oficiale dedicate lansării asiatice a tabletei Nexus 9 și a două noi telefoane Desire, oficialul HTC Jack Tong a declarat că producătorul nu se va implica în segmentul low end de tablete.

Jack Tong este președintele HTC pe zona Asia de Nord și el s-a referit la tabletele cu preț sub 164 de dolari. Acea piață nu e văzută drept profitabilă de către HTC, iar loc de creștere rămâne doar în zona produselor midrange sau high end, conform aceluiași Tong. Problema e ca și tabletele de 7 inch au de suferit în ultima vreme, din cauza phableturilor cu ecrane tot mai mari. HTC a revenit pe piața tabletelor în această toamnă cu modelul Nexus 9, care integrează un ecran de 8.9 inch și procesor 64 bit Tegra K1.

în ultimii 3 ani firma asiatică se ținuse departe de acest segment, dar Nexus 9 pare a fi un produs apreciat după această lipsă. CFO-ul HTC, Chang Chia-Lin a declarat și că HTC ia în calcul și alte colaborări de tip co-branding, ca în cazul lui Nexus 9, menționând și că vom vedea noi tablete sub brand HTC anul viitor. Ar fi interesant să asistăm și la o revenire a acelui stylus interesant de pe HTC Flyer, într-o versiune nouă și care să dea bătăi de cap lui S Pen.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×