HTC: Noi modele midrange și high end vin la anul!

1.060 ori
<b>HTC: Noi modele midrange și high end vin la anul!</b>în cadrul unei conferințe oficiale dedicate lansării asiatice a tabletei Nexus 9 și a două noi telefoane Desire, oficialul HTC Jack Tong a declarat că producătorul nu se va implica în segmentul low end de tablete. &nbsp; Jack Tong este...

în cadrul unei conferințe oficiale dedicate lansării asiatice a tabletei Nexus 9 și a două noi telefoane Desire, oficialul HTC Jack Tong a declarat că producătorul nu se va implica în segmentul low end de tablete.

Jack Tong este președintele HTC pe zona Asia de Nord și el s-a referit la tabletele cu preț sub 164 de dolari. Acea piață nu e văzută drept profitabilă de către HTC, iar loc de creștere rămâne doar în zona produselor midrange sau high end, conform aceluiași Tong. Problema e ca și tabletele de 7 inch au de suferit în ultima vreme, din cauza phableturilor cu ecrane tot mai mari. HTC a revenit pe piața tabletelor în această toamnă cu modelul Nexus 9, care integrează un ecran de 8.9 inch și procesor 64 bit Tegra K1.

în ultimii 3 ani firma asiatică se ținuse departe de acest segment, dar Nexus 9 pare a fi un produs apreciat după această lipsă. CFO-ul HTC, Chang Chia-Lin a declarat și că HTC ia în calcul și alte colaborări de tip co-branding, ca în cazul lui Nexus 9, menționând și că vom vedea noi tablete sub brand HTC anul viitor. Ar fi interesant să asistăm și la o revenire a acelui stylus interesant de pe HTC Flyer, într-o versiune nouă și care să dea bătăi de cap lui S Pen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×