LG și Google Încheie un contract important de licențiere a brevetelor

1.700 ori
<b>LG și Google Încheie un contract important de licențiere a brevetelor</b>LG și Google au ajuns la o înțelegere în această săptămână, cu privire la brevete pe care și le licențiază reciproc. Vestea vine după ce și Google și Samsung încheiaseră contracte similare cu ceva vreme în urmă. &nbsp; Acum LG și...

LG și Google au ajuns la o înțelegere în această săptămână, cu privire la brevete pe care și le licențiază reciproc. Vestea vine după ce și Google și Samsung încheiaseră contracte similare cu ceva vreme în urmă.

Acum LG și creatorul lui Android au semnat o înțelegere pe termen lung, acoperid brevetele existente și pe cele viitoare pe nu mai puțin de 10 ani. După două telefoane Nexus, după o tabletă Google Play Edition și un model de succes ca LG G3, era de așteptat că efortul și creșterea celor de la LG să fie remarcate de către Google. Nu e de mirare că LG are atât de multă încredere în viitorul flagshipurilor sale Android încât a obținut trademarkul cu câteva luni în urmă pentru modele din seria G până la LG G9.

Firma sud coreeană se poate lăuda că a reinventat modul în care folosim butoanele fizice ale unui telefon mobil, plasându-le în mod comod în spatele handsetului. în plus, ei au readus mecanismul de focalizare laser a camerei în actualitate și au reușit să schimbe concepția despre carcasele din plastic sau materiale unice, care îmbina plasticul și metalul. Ce ne rezervă oare viitorul? Poate un LG G Glass?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×