HTC Sailfish şi Marlin ar renunţa la branding-ul Nexus în favoarea unuia nou

1.203 ori
<b>HTC Sailfish şi Marlin ar renunţa la branding-ul Nexus în favoarea unuia nou</b>S-ar părea că odată cu debutul viitoarelor modele flagship Android 7.0 Nougat de la Google şi HTC, am putea asista la debutul unui nou brand, care să îl înlocuiască pe cel Nexus actual. Astfel, HTC Sailfish şi Marlin nu vor fi modele Nexus, ci vor..

S-ar părea că odată cu debutul viitoarelor modele flagship Android 7.0 Nougat de la Google şi HTC, am putea asista la debutul unui nou brand, care să îl înlocuiască pe cel Nexus actual. Astfel, HTC Sailfish şi Marlin nu vor fi modele Nexus, ci vor aparţine unui alte game.

Informaţia nu are vreo confirmare oficială încă, fiind publicată de către Android Central, care are totuşi surse bine ancorate la Google. Modificarea de brand nu vine singură, ci aparent şi cu schimbări la nivel de funcţii software pe noile modele. Ele vor primi extra funcţionalitate faţă de Android cel stoc, ceea ce dă de înţeles că nu ar fi chiar modele "Nexus" pure și „vanilla”.

Scăpările din ultimele săptămâni au părut să confirme că vom vedea un nou launcher pe Sailfish şi Marlin, ce nu e aliniat cu varianta stoc de Android Nougat. Astfel, el are un layout diferit pentru butoane, culori diferite şi un alt tip de aplicaţie Settings. Sursa continuă, afirmând că Sailfish şi Marlin nu vor avea nici un branding HTC, pentru a împinge în faţă noua gama şi logo-ul său.

Vă reamintesc că HTC este producătorul primului telefon Nexus, Nexus One, care a debutat în 2009, deci tradiţia colaborării sale cu Google e lungă. Încă nu e clar dacă vor mai exista modele Nexus sau seria va fi casata. Între timp aşteptăm şi două ceasuri cu branding Google şi Android Wear la bord, cu numele de cod Angelfish şi Swordfish deocamdată.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×