Huawei Nova 6 își prezintă decupajul selfie din ecran într-o randare nouă; Are cameră frontală duală

3.708 ori
<b>Huawei Nova 6 își prezintă decupajul selfie din ecran într-o randare nouă; Are cameră frontală duală</b>Deși se vehicula recent faptul că lansarea modelelor din seria Nova 6 este programată pentru anul viitor, ținând cont de numărul mare de scăpări din ultima vreme ne-am putea aștepta ca acest debut să aibă loc ceva mai devreme

Deși se vehicula recent faptul că lansarea modelelor din seria Nova 6 este programată pentru anul viitor, ținând cont de numărul mare de leak-uri din ultima vreme ne-am putea aștepta ca acest debut să aibă loc ceva mai devreme. Astăzi de exemplu bifăm o nouă scăpare ce constă într-o randare proaspătă a telefonului. Îl vedem în 3 variante de culoare (negru, albastr, violet) și doar din zona frontală pentru moment.

Huawei Nova 6

Ce ne atrage din start atenția este decupajul oval din ecran ce găzduiește o cameră selfie duală, modul similar cu ce vedeam în primăvară pe Samsung Galaxy S10+. Ecranul pare a fi destul de generos ca diagonală, iar dacă ar fi să speculez pe seama dimensiunii sale, aș zice că trece cel mai probabil de 6 inch.

Despre Nova 6 mai știm că va avea și o variantă 5G, dar și că printre dotările sale s-ar putea afla un CPU Kirin 980 sau Kirin 990 - fiind astfel vorba despre un terminal din zona high-end. Până la 8 GB RAM și 256 GB stocare am putea primi aici și o baterie de 4000 mAh cu suport pentru alimentare rapidă. În continuare interdicțiile rămân în picioare, astfel că șansele sunt mici să vedem un Android certificat aici, cu serviciile Google la pachet. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×