Primul telefon Motorola cu cameră selfie pop-up face parte din seria Moto One! Îl vedem în noi fotografii și aflăm dotări

1.172 ori
<b>Primul telefon Motorola cu cameră selfie pop-up face parte din seria Moto One! Îl vedem în noi fotografii și aflăm dotări</b>Încă din această vară pe internet și-au făcut apariția o serie de scăpări asociate unui prim smartphone Motorola cu cameră selfie pop-up, telefon care potrivit ultimelor leak-uri ar fi parte din seria Moto One. Am văzut recent fotografii

Încă din această vară pe internet și-au făcut apariția o serie de scăpări asociate unui prim smartphone Motorola cu cameră selfie pop-up, telefon care potrivit ultimelor leak-uri ar fi parte din seria Moto One. Am văzut recent fotografii hands-on, iar astăzi leak-urile continuă atât cu imagini proaspete, cât și cu o listă de dotări. Materialele sosesc din partea publicației Proandroid.com și le descoperiți mai jos. 

Motorola

Noile fotografii ne confirmă elementele anterior văzute, de la camera duală din spate, scanner-ul de amprente fizic cu LED circular în jurul său pentru notificări și până la zona frontală ce nu are margini chiar atât de înguste precum ne-am fi dotări. Aflăm că telefonul va opta pentru un ecran de 6.39 inch cu rezoluție FHD+ (2340 x 1080 pixeli) și tehnologie IPS LCD.

Motorola

Are procesor Snapdragon 675 la interior, 4 GB RAM + 128 GB stocare flash, cât și slot microSD. În materie de conectivitate întâlnim NFC, Radio FM, jack audio, port USB-C și Bluetooth 5.0, respectiv 4G LTE. O baterie de 3600 mAh se află la interior și avem și slot dual-SIM.

Motorola

Trecem la partea foto și descoperim că acest misterios Motorola One are cameră selfie pop-up de 32 mpx (f/2.0). În spate avem o cameră duală cu senzor principal de 64 mpx (f/1.8) + senzor secundar de 8 mpx pentru captura bokeh. Descoperim că se oferă aici un Night Mode, dar și posibilitatea de a realiza fotografii la rezoluție completă de 64 mpx.

Motorola

Camera din spate filmează 4K la 30fps, FHD la 60fps sau FHD la 120 fps, respectiv HD la 240 fps. Nu în ultimul rând aflăm că acest telefon face parte din seria Motorola One, după cum indică și logo-ul panoului spate. Rulează Android 10 în versiune Android One și așteptăm acum detalii despre data lansării! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×