Iată ce aşteptam să vedem la evenimentul Microsoft de pe 26 octombrie: desktop All in one Surface, tastatură şi mouse Surface, noutăţi Windows 10 Redstone 2

925 ori
<b>Iată ce aşteptam să vedem la evenimentul Microsoft de pe 26 octombrie: desktop All in one Surface, tastatură şi mouse Surface, noutăţi Windows 10 Redstone 2</b>Pentru ziua de mâine, 26 octombrie, cei de la Microsoft ne pregătesc un eveniment de presă special - conferință unde am putea vedea prezentat pe scenă un PC all-in-one din seria Surface, dar și alte noutăți interesante. Pe lista de posibile lansări se mai

Microsoft şi Apple şi-au programat evenimente în această săptămână, unele ce nu sunt chiar strict legate de domeniul nostru preferat de activitate, telefoane sau tablete. Dacă Apple va prezenta noi modele MacBook, ei bine Microsoft are produse mai variate de dezvăluit. E vorba despre hardware nou din gama Surface, dar şi despre software şi alte câteva noutăţi.

Evenimentul Microsoft are loc pe 26 octombrie, la New York şi în cel mai bun caz vom vedea şi o tabletă Surface Pro 5, un laptop Surface Book 2 şi faimosul Surface Phone. Trebuie totuşi să vă domolesc entuziasmul şi să vă spun că insiderii afirmă că nici unul dintre aceste modele nu va ajunge totuşi pe Coasta de Est mâine, iar Surface Phone ar sosi de abia în 2018.

Microsoft AIO

Mai realist e să vedem un PC desktop All in One Surface, cunoscut sub numele de cod Cardinal. Aceasta va fi un fel de tabletă uriaşă menită pentru desktop, cu design modular şi poate fi considerată şi o variantă mai mică şi mai comercială de Surface Hub, dacă vreţi. Vom vedea şi diferite diagonale pentru acest produs, cuprinse între 21 şi 27 de inch.

Surface Pro Book

De asemenea vor debuta două seturi de tastaturi şi mouse Surface, primele ergonomice şi apoi unele mai elegante, cu design minimalist. Revenind puţin la tableta şi laptopul Surface, ele ar putea primi o actualizare la procesoarele cele noi Intel Kaby Lake, dar cam atât. Windows 10 şi actualizarea sa Redstone 2 vor avea o secţiune dedicată la eveniment.

Windows 10

Actualizarea nu e chiar uriaşa şi va sosi în prima parte a anului viitor, cu îmbunătăţiri la nivel de aplicaţie Camera şi Windows Ink, cu funcţiile sale de desen. Vom mai vedea şi o funcţie ce permite sincronizarea de fişiere, capturi de ecran sau text între device-urile din ecosistemul Microsoft. Această noutate s-ar putea numi Bundle.

Surface Tastatura

Se mai discută şi despre un nou File Explorer, despre OneDrive Placeholder şi variante 3D ale lui Paint, Skype şi PowerPoint. Dacă seria de purtabile Microsoft Band a fost casată, ei bine un nou gadget e gata de debut în zona smart home. Microsoft ar fi pregătit un rival pentru Google Home şi Amazon Echo, sub numele de Home Hub şi evident bazat pe Bing şi Cortana.

Home HUb

El va opera în tandem cu gadgeturile smart home, televizoare, termostate şi altele, răspunzând la întrebări şi oferind interacţiune conversaţională. E posibil să vedem şi noutăţi legate de Xbox sau HoloLens, deşi şansele sunt mici. Revenim cu detalii mâine, după ce e gata evenimentul!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×