IFA 2015: ASUS ZenPad 8.0 primeşte preţ şi dată de lansare în Europa; Iată şi ce versiuni sosesc pe piaţa în această lună!

1.037 ori
<b>IFA 2015: ASUS ZenPad 8.0 primeşte preţ şi dată de lansare în Europa; Iată şi ce versiuni sosesc pe piaţa în această lună!</b>Tableta ASUS ZenPad 8.0 este modelul de 8 inch mai accesibil prezentat la Computex 2015, fără a fi detaliat &icirc;ntr-un mod foarte clar şi amplu de producătorul său. Ei bine, azi &icirc;i aflăm dotările finale, versiunile şi preţurile pe piaţa...

Tableta ASUS ZenPad 8.0 este modelul de 8 inch mai accesibil prezentat la Computex 2015, fără a fi detaliat într-un mod foarte clar şi amplu de producătorul său. Ei bine, azi îi aflăm dotările finale, versiunile şi preţurile pe piaţa din Europa.

Terminalul va avea două versiuni: Z380C, care vine cu procesor Intel Atom x3 şi 2 GB RAM şi Z380KL care vine cu procesor Snapdragon 310 şi 1 GB RAM. Ambele au 16 GB stocare la bord, camere principale de 5 MP şi frontale de 2 MP. ZenPad 8.0 rulează Android 5.0 Lollipop cu Zen UI aplicat peste şi aduce şi tehnologie PixelMaster pentru cameră. Terminalele dispun de ecrane de 8 inch, cu rezoluţie de 1280 x 800 pixeli şi cu margini destul de înguste.

Sonorizarea DTS-HD Premium este un bonus binevenit aici, având şi rolul de a converti semnalul stereo într-un soi de surround virtual la căşti sau cu difuzoare conectate la tableta. Există şi accesorii speciale: TriCover, o husă care protejează terminalul şi poate fi utilizată şi ca kickstand, dar şi Zen Case, cu un strat din piele elegant, plus Power Case, cu baterie la pachet.

ASUS Z380KL costă 172 de euro şi a intrat deja pe piaţa din Europa, iar Z380C va sosi la mijocul lunii contra a 132 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×