Intel se așteaptă la o creștere a livărilor de soluții SoC pentru tablete În cea de-a doua jumătate a anului 2014

Autor:  | Publicat în:  Intel 484 ori
<b>Intel se așteaptă la o creștere a livărilor de soluții SoC pentru tablete În cea de-a doua jumătate a anului 2014</b>Cu toate că majoritatea device-urilor de tip tablete și smartphone-uri de pe piață adoptă soluții dezvoltate de către Qualcomm sau MediaTek, există și o mare parte dintre producătorii ce aleg utilizarea chip-urilor produse de către Intel,...

Cu toate că majoritatea device-urilor de tip tablete și smartphone-uri de pe piață adoptă soluții dezvoltate de către Qualcomm sau MediaTek, există și o mare parte dintre producătorii ce aleg utilizarea chip-urilor produse de către Intel, companie cu renume în acest business.

Prin intermediul unui raport Digitimes aflăm că Intel a livrat aproximat 1.5 milioane de procesoare în prima jumătate a anului 2014, și faptul că așteptările pentru cea de-a doua jumătate a acestui an sunt și mai mari. Mai precis, Intel spune că se vor livra 7 milioane de procesoare pentru tablete, în special datorită producătorilor din China care încep să adopte aceste soluții în număr mare.

De asemenea, ni se aduce la cunoștiință că Intel va lansa în curând pe piață soluții accesibile pentru smartphone-uri și tablete, componente ce astfel vor contribui la creșterea vânzărilor. Pe lângă lansarea acestor noi chip-uri, Intel va introduce și noi procesoare dezvoltate pe arhitectura 64-bit, tehnologie a cărui costuri de dezvoltare se vor achita treptat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×