Varianta de culoare albă a flagship-ului Meizu MX4 apare În imagini hands-on

Autor:  | Publicat în:  Meizu 659 ori
<b>Varianta de culoare albă a flagship-ului Meizu MX4 apare În imagini hands-on</b>Un terminal lansat chiar la începutul acestei luni pe tărâmuri asiatice este și Meizu MX4, device flagship care pe lângă specificațiile hardware de ultimă generație, aduce și un design foarte atractiv. Recent, varianta de culoare albă a acestui...

Un terminal lansat chiar la începutul acestei luni pe tărâmuri asiatice este și Meizu MX4, device flagship care pe lângă specificațiile hardware de ultimă generație, aduce și un design foarte atractiv. Recent, varianta de culoare albă a acestui model și-a făcut apariția într-o serie de imagini hands-on pe care le puteți vedea în cuprinsul acestui articol.

Din câte am aflat, Meizu MX4 dispune de un display Full HD de 5.36 inch, un procesor octa-core MediaTek MT6595 de 2.2 GHz, 2 GB memorie RAM, 16, 32 sau 64 GB spațiu de stocare, o cameră foto principală de 20.7 megapixeli și o cameră foto secundară de 2 megapixeli.

Varianta de culoare albă a flagship-ului Meizu MX4 apare În imagini hands-on

Acest model va putea fi comandat în curând și cu livrare în România prin intermediul platformei meizumart.com care a desfășurat un program de precomenzi ce a luat sfârșit chiar în această dimineață. Aflați că varianta de 16 GB este disponibilă pentru 292$, modelul de 32 GB pentru 325$, în timp ce versiunea de 64 GB costă 390$.

Varianta de culoare albă a flagship-ului Meizu MX4 apare În imagini hands-on

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×