Fanii Android ataca iPhone 6 pentru "specificațiile sale de Nexus 4"

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.381 ori
<b>Fanii Android ataca iPhone 6 pentru "specificațiile sale de Nexus 4"</b>Se pare că fanaticii Android nu se învață minte niciodată și încă nu au realizat că atunci când spui Apple, nu spui specificații de rând. La ei 512 MB RAM nu înseamnă doar 512 MB RAM și un procesor dual core banal cu siguranță întrece...

Se pare că fanaticii Android nu se învață minte niciodată și încă nu au realizat că atunci când spui Apple, nu spui specificații de rând. La ei 512 MB RAM nu înseamnă doar 512 MB RAM și un procesor dual core banal cu siguranță întrece toate octa core-urile de pe piață.

Până și editorul Ars TechnicaRon Amadeoa căzut în capcana fanatismului Android, postând imaginea de mai sus. Teoretic, iPhone 6 are specificații de Nexus 4, adică e la nivel de 2012, dar practic povestea e total diferită. în primul rând, editorul ridiculizează faptul că abia acum Apple a trecut la diagonală de 4.7 inch, la plăți NFC și la tastaturi third party, iar cu aceste 3 aspecte suntem de acord.

El afirmă ironic și că în 2016 Apple va descoperi "noutăți" precum încărcarea wireless (deja pe Apple Watch), rezistenta la apă, conectivitatea infraroșu, suport multi user, aplicații split screen (deja pe iPhone 6 Plus) și instalare de aplicații din browser. Am un singur cuvânt pentru aceste redactor: optimizare și cu asta am spus tot. Oricine ironizează specificațiile unui iPhone, nu știe cât de optimizat este acest device și pentru cât de mulți ani e făcut să reziste.

Uitați-vă la iPhone 4s, care va primi iOS 8 și care poate rula destule jocuri moderne. Câte telefoane cu Android din 2011 se pot lăuda cu această performanță? Cumva niciunul?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×