iPad Mini 5 este listat de un retailer britanic, împreună cu un iPad Pro de 10.5 inch; Le aflăm preţurile!

1.547 ori
<b>iPad Mini 5 este listat de un retailer britanic, împreună cu un iPad Pro de 10.5 inch; Le aflăm preţurile!</b>Deși în ultima vreme am auzit detalii despre decizia Apple de a renunța la gama de tablete iPad Mini, iată că astăzi avem o apariție a unui succesor pentru actuala variantă de 7.9 inch existentă pe piață. Este vorba despre iPad Mini 5, tabletă ce apare

Cea mai nouă scăpare legată de un produs Apple nelansat încă vine din Marea Britanie. Aparent, iPad Mini 5 ar fi fost listat de un retailer din UK, cu tot cu preţuri pentru toate variantele sale. Aceeaşi sursă menţionează şi preţuri pentru iPad Pro în versiunea nouă, de 10.5 inch.

iPad Mini 5

Cei de la 9toMac ar avea o sursă care lucrează la un magazin de electronice din UK, deci de aici vine scăparea. Ultima oară când am auzit ceva legat de iPad Mini, seria de astfel de terminale urma să se încheie. Acum se pare că va exista un iPad Mini 5, care probabil aduce un upgrade de CPU, cameră, RAM şi poate şi rezistenţa la apă şi praf. Există şi teoria că acest model de iPad Mini va fi un soi de iPad Mini Pro.

Preţul de pornire pentru noua tabletă este de 435 euro, dacă facem conversia din lire, deci e mai scump decât iPad Mini 4. iPad Pro 10.5 inch porneşte de la 630 de euro şi ar putea aduce un ecran OLED cu muchii foarte înguste. Ar fi şi cazul unui salt de rezoluţie, iar versiunile listate mai sus vin în multe variante de culori, stocare şi cu WiFi sau conexiune celulară.

Posibil să aflăm noutăţi chiar azi la WWDC 2017 despre produse. Daca nu, atunci la toamnă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×