Nokia 2 apare listat de un retailer american pentru suma de numai 99 dolari

1.121 ori
<b>Nokia 2 apare listat de un retailer american pentru suma de numai 99 dolari</b>Cu toate că ultimele zvonuri menționau o lansare în 2018 a telefonului numit Nokia 2, noi și noi scăpări ale acestui produs par a ne indica faptul că debutul este foarte aproape. Chiar astăzi descoperim că un retaileri american a listat telefonul

Ultimele informații referitoare la smartphone-ul entry-level Nokia 2 ne anunțau că telefonul urmează a debuta abia anul viitor, lucru cam greu de crezut ținând cont de cantitatea de leak-uri prezentă online. Au existat certificări, apariții în randări oficiale și fotografii, iar acum avem parte și de o listare din partea unui retailer american. Așa cum vedeți în captura de mai jos, telefonul apare listat aici pentru suma de doar 99 dolari.

Nokia 2

Asta poate însemna că lansarea comercială se apropie cu pași repezi și teoretic cei de la HMD Global nu au motive pentru a amâna debutul. Din toate leak-urile anterioare am aflat că Nokia 2 va fi un smartphone entry-level cu display HD de 4.5 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 212 și baterie generoasă de 4000 mAh.

Nokia 2

Va rula sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat și în spate vom regăsi cel mai probabil un senzor de 5 megapixeli cu bliț LED. Nokia 2 a fost randat pe alb și negru, iar ca design nu stă deloc rău ținând cont de zona din care face parte și de prețul asociat. Ar putea fi un hit de sărbători! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×