Xiaomi Mi A1 se afișează în cadrul GeekBench; vine cu procesor Snapdragon 625

1.310 ori
<b>Xiaomi Mi A1 se afișează în cadrul GeekBench; vine cu procesor Snapdragon 625</b>Nu doar Xiaomi Mi Mix va vedea lumina zilei în perioada următoare, ci și modelul Xiaomi Mi A1 - telefon care aparent va rula un Android Stock asta pentru că face parte din programul Android One. Descoperim astăzi o listare a produsului în baza de date

Printre smartphone-urile pe care cei de la Xiaomi le pregătesc în acest moment se află și Xiaomi Mi A1, un terminal care aparent va rula un Android stock - asta pentru că face parte din programul Android One. Am descoperit că handset-ul ar fi fost certificat de către autoritățile indoneziene și ulterior au fost prezentate și câteva fotografii mai mult sau ma puțin reale ale acestui produs. 

Xiaomi Mi A1

Astăzi vine rândul unei listări din benchmark-ul GeekBench să ni se dezvăluie, aceasta oferind detalii despre performanțele telefonului care aparent sosește cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835. Remarcăm faptul că la testul single-core se obțin 852 puncte, în vreme ce la testul multi-core avem un scor de 3837 puncte. 

Vom regăsi la bod și 4 GB de RAM, iar sistemul de operare preinstalat va fi Android 7.1.2 Nougat. Aceste punctaje de mai sus sunt similare cu cele obținute de către terminale precum Xiaomi Redmi Note 4 și Xiaomi Mi 5X care aduc același chipset. Rămâne să ne convingem și referitor la design-ul pe care Xiaomi Mi A1 îl va purta și dacă într-adevăr acesta este bazat pe Xiaomi Mi 5X sau nu. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×