iPad Pro 9.7 inch a ajuns de azi la Vodafone România, cu 4 difuzoare excelente şi camera 4K

1.398 ori
<b>iPad Pro 9.7 inch a ajuns de azi la Vodafone România, cu 4 difuzoare excelente şi camera 4K</b>Anunţată de Apple spre finalul lunii trecute, tableta iPad Pro 9.7 a ajuns şi &icirc;n Rom&acirc;nia, prin intermediul operatorului Vodafone. Astfel, aflati că varianta de 9.7 inch a lui iPad Pro e acum disponibilă la Vodafone Rom&acirc;nia. &nbsp;...

Anunţată de Apple spre finalul lunii trecute, tableta iPad Pro 9.7 a ajuns şi în România, prin intermediul operatorului Vodafone. Astfel, aflati că varianta de 9.7 inch a lui iPad Pro e acum disponibilă la Vodafone România.

Terminalul se remarcă prin ecranul de 9.7 inch cu rezoluţie Retin aşi tehnologie True Tone, care foloseşte senzori pe 4 canale pentru a regla dinamic luminozitate şi culorile ecranului. În plus, acest display oferă o luminozitate cu 25% mai mare decât la precedentele modele iPad şi o reflectivitate cu 40% mai mică. Beneficiem si de 4 difuzoare care vor face melomanii tare fericiti.

iPad Pro 9.7 inch a ajuns de azi la Vodafone România, cu 4 difuzoare excelente şi camera 4K

Dotările hardware de top de pe iPad Pro de 12.9 inch au fost implementate pe un format mult mai compact, iar tableta are o talie de 6.1 mm şi cântăreşte mai puţin de 500 de grame. La interior se afla puternicul procesor Apple A9X, care din câte am înţeles ar depasi şi Intel Core i5 în unele teste. În plus, aceasta e singura tableta de pe piaţa autohtonă cu captura video 4K, datorită noii camere de 12 megapixeli din spate.

Acest model oferă şi suport pentru Apple Pencil şi Smart Keyboard şi e disponibil pe auriu şi negru la Vodafone România.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×