Meizu Pro 7 apare în noi fotografii live, cu ecran cu muchii curbate

1.003 ori
<b>Meizu Pro 7 apare în noi fotografii live, cu ecran cu muchii curbate</b>Parcă încercând să compenseze scăpările lui Xiaomi Mi Note 2 cu al său ecran cu muchii curbate, Meizu îşi etalează handsetul Pro 7, cu aceeaşi abordare de design. Meizu Pro 7 a apărut în noi imagini hands on ajunse pe web şi le vedeţi mai jos.

Parcă încercând să compenseze scăpările lui Xiaomi Mi Note 2 cu al său ecran cu muchii curbate, Meizu îşi etalează handsetul Pro 7, cu aceeaşi abordare de design. Meizu Pro 7 a apărut în noi imagini hands-on ajunse pe web şi le vedeţi mai jos.

Se confirmă aici muchiile curbate ale ecranului, care ar putea avea asociate şi funcţii în stil Galaxy S Edge. Meizu are programat un eveniment pe 3 septembrie, unde are toate şansele să lanseze acest nou telefon, plus alte smartphone-uri de nouă generaţie. Pro 7 apăruse şi într-o randare în ultimele zile, cu un corp subţire, metalic, cu ecran cu muchii curbate şi o bizară cameră duală, dar atunci era trecut sub numele de Pro 6 Plus

El a fost listat şi în AnTuTu cu un CPU Exynos 8890 la bord, acelaşi de pe Galaxy S7 şi Note 7 de altfel. Dacă mă întrebaţi pe mine, acest nou venit seamănă cam prea mult cu terminalele Samsung Galaxy S6 Edge mai degrabă, iar panoul frontal e puţin cam prea glossy pentru binele sau. Având în vedere parteneriatul cu Samsung pe bază de CPU Exynos, nu cred că vor exista animozităţi totuşi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×