Meizu Pro 7 apare în noi fotografii live, cu ecran cu muchii curbate

Autor:  | Publicat în:  Meizu 833 ori
<b>Meizu Pro 7 apare în noi fotografii live, cu ecran cu muchii curbate</b>Parcă încercând să compenseze scăpările lui Xiaomi Mi Note 2 cu al său ecran cu muchii curbate, Meizu îşi etalează handsetul Pro 7, cu aceeaşi abordare de design. Meizu Pro 7 a apărut în noi imagini hands on ajunse pe web şi le vedeţi mai jos.

Parcă încercând să compenseze scăpările lui Xiaomi Mi Note 2 cu al său ecran cu muchii curbate, Meizu îşi etalează handsetul Pro 7, cu aceeaşi abordare de design. Meizu Pro 7 a apărut în noi imagini hands-on ajunse pe web şi le vedeţi mai jos.

Se confirmă aici muchiile curbate ale ecranului, care ar putea avea asociate şi funcţii în stil Galaxy S Edge. Meizu are programat un eveniment pe 3 septembrie, unde are toate şansele să lanseze acest nou telefon, plus alte smartphone-uri de nouă generaţie. Pro 7 apăruse şi într-o randare în ultimele zile, cu un corp subţire, metalic, cu ecran cu muchii curbate şi o bizară cameră duală, dar atunci era trecut sub numele de Pro 6 Plus

El a fost listat şi în AnTuTu cu un CPU Exynos 8890 la bord, acelaşi de pe Galaxy S7 şi Note 7 de altfel. Dacă mă întrebaţi pe mine, acest nou venit seamănă cam prea mult cu terminalele Samsung Galaxy S6 Edge mai degrabă, iar panoul frontal e puţin cam prea glossy pentru binele sau. Având în vedere parteneriatul cu Samsung pe bază de CPU Exynos, nu cred că vor exista animozităţi totuşi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×