iPad Pro va avea dimensiuni similare cu Surface Pro 3 și grosime Între iPhone 6 și 6 Plus, conform zvonurilor

811 ori
<b>iPad Pro va avea dimensiuni similare cu Surface Pro 3 și grosime Între iPhone 6 și 6 Plus, conform zvonurilor</b>O serie de zvonuri provenite din Japonia par a indica faptul că tableta cu ecran de 12 inch de la Apple, așa numita iPad Pro ar avea dimensiuni apropiate de cele ale lui Surface Pro 3. Aparent, grosimea tabletei va fi undeva între cea a lui iPhone 6...

O serie de zvonuri provenite din Japonia par a indica faptul că tableta cu ecran de 12 inch de la Apple, așa numita iPad Pro ar avea dimensiuni apropiate de cele ale lui Surface Pro 3. Aparent, grosimea tabletei va fi undeva între cea a lui iPhone 6 și 6 Plus.

Totuși, noul venit va fi mai gros decât iPad Air 2, care pentru unii e exagerat de subțire la doar 6.1 mm. Ca design, iPad Pro va adopta formatul lui iPad Air 2, dar într-o variantă mai mare. Totuși de această dată vom avea difuzoare atât în partea inferioară, cât și în zona microfonului, de dragul playbackului stereo. Camera iSight, conectorul Lightning și senzorul Touch ID vor fi păstrate, deși se pare că scannerul de amprente ar putea fi integrat direct în panoul frontal al ecranului.

iPad Pro e așteptat cândva în trimestrul 3 anul viitor, dacă nu cumva sosește odată cu Apple Watch la începutul anului. Aceleași surse declară că acest nou iPad e menit ca un rival pentru Surface Pro 3, de aici și asemănarea dimensiunilor. Trebuie menționat și că tableta ar urma să aibă un ecran de 12.2 inch și nu 12.9, așa cum au afirmat zvonurile o perioadă îndelungată de timp. Voi ce așteptări aveți de la această tabletă?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×